شنبه ۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷
قرآن پژوه آلمانی خواستار درک هر چه بیشتر ارزش قرآن در اروپا شد

آنگلیکا نوی‌ویرت قرآن پژوه سرشناس آلمانی معتقد است که در این کشوربه هیچ وجه آنطور که باید و شاید ارزش قرآن شناخته نشده است./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از خبرگزاری آلمان، این بانوی پژوهشگر در گفتگویی با خبرگزاری کشورش اظهار داشت : کتاب مقدس دین اسلام یک اثر ادبی منحصر به فرد است اما هنوز در مجموعه کتاب‌های فرهنگی جای نگرفته است. قرآن همچنین به دلیل  انبوهی تعداد مسلمانانی‌که در آلمان زندگی می‌کنند، برای اروپا از اهمیتی اساسی و بنیادین برخوردار است. ما نمی‌توانیم چشم‌هایمان را به روی فرهنگ مسلمانان ببندیم و وانمود کنیم  بخش اصلی هویتی آن‌ها به ما ارتباطی ندارد.

نوی‌ویرت برای تحقیقاتی که در زمینه قرآن انجام داده است، به عنوان برنده امسال جایزه زیگموند فروید آکادمی زبان و ادبیات آلمان برگزیده شده‌است. این جایزه 20 هزار یورو ارزش دارد. نشست پاییزه این آکادمی از 24 تا 26 اکتبر (2 تا 4 آبان) برگزار می‌شود و موضوع رابطه قرآن و اروپا یکی از موضوع‌هایی است که در این نشست به آن پرداخته می‌شود. قرار است در این میان نوی‌ویرت چند سوره برگزیده از قرآن را بخواند و آن‌ها را تفسیر کند.

نوی‌ویرت متولد 1943 از سال 1991 استاد رشته عرب شناسی دانشگاه برلین و از سال 2007 مدیریت پروژه قرآنی «کرپوس کرانیکوم» را عهده‌دار است. پروژه قرآنی «کرپوس کرانیکوم» مشتمل بر دفاعی عالمانه و مستدل از تاریخ پیدایش قرآن کریم و کتابت آن است و پاسخگوی شبهات اشخاصی نظیر «لوگسنبورگ» در زمينه تاریخ تدوین، الفبا و خط کلام‌الله مجید به شمار مي‌رود که در آلمان و برخی کشورها مناقشاتی را پدید آورد.

نوی ویرت تحصیل‌کرده رشته‌های عرب شناسی، سامی‌شناسی و لغت شناسی باستانی در دانشگاه‌های آزاد برلین، تهران، گوتینگن، بیت‌المقدس و مونیخ است. از آخرین کتاب‌هایی که وی منتشر کرده‌است، می‌توان به «قرآن به عنوان متن اواخر دوران باستان. یک راه اروپایی» در سال 2010 و «قرآن: سوره های مکی» در سال 2011 اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها