مصطفي مستور، نويسنده و مترجم با بيان اينكه كتابي آماده ارسال به ناشر ندارد، گفت: تجديد چاپهايي از آثارم دارم اما هميشه پس از انتشار از انتشار آنها باخبر ميشوم.-
نويسنده كتابهاي «حکایت عشقی بیقاف، بیشین، بینقطه»، «عشق روی پیادهرو» و «من دانای کل هستم» درباره تجديد چاپ آثارش توضيح داد: به هر حال تجديد چاپهايي دارم اما هميشه پس از انتشارشان از آنها باخبر ميشوم.
در روزهاي گذشته چاپ چهل و نهم رمان «روي ماه خداوند را ببوس»، چاپ یازدهمین رمان «من گنجشک نیستم» و چاپ ششم رمان «سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار» این نویسنده از سوي نشر مركز روانه بازار كتاب شده است.
رمان «روي ماه خداوند را ببوس» روايتگر جدالهاي دروني انسان براي رسيدن به پاسخي مناسب درباره مسايل فلسفي است. يونس كه در رشته فلسفه و در مقطع دكتري تحصيل ميكند، سعي دارد تا رسالهاش را با موضوع تحليلِ جامعهشناسيِ عواملِ خودكشي به انجام برساند، به همين خاطر در جدالي ميان تفكر و عقايد خويش قرار ميگيرد.
در بخشي از اين كتاب ميخوانيم: «کاش یک تکه سنگ بودم. یک تکه چوب. مشتی خاک. کاش یک سپور بودم. یک نانوا. یک خیاط. دستفروش. دوره گرد. پزشک. وزیر. یک واکسی کنارِ خیابان. کاش کسی بودم که تو را نمیشناخت. کاش دلم از سنگ بود. کاش اصلا دل نداشتم. کاش اصلا نبودم. کاش نبودی. کاش میشد همه چیز را با تخته پاک کن پاک کرد. آخ مهتاب! کاش یکی از آجرهای خانهات بودم. یا یک مشت خاک باغچهات.»
چاپ چهلوششم رمان «روی ماه خداوند را ببوس» با شمارگان چهار هزار نسخه، به قيمت 6 هزار تومان از سوي نشر مركز روانه بازار كتاب شد.
رمان «من گنجشک نیستم» داستان روزمرگیهای مردی است که خواهرش برای معالجه، او را به مجتمع درمانی سپرده است.
در قسمتي از اين كتاب آمده است: «گاهی فکر میکنم آدمهای زیادی هستند که من میتوانم با آنها عمیقا احساس نزدیکی کنم اما افسوس که نمیشناسمشان.»
چاپ يازدهم «من گنجشک نیستم» با شمارگان هزار و 800 نسخه، به قيمت چهار هزار و 600 تومان از سوي نشر مركز به كتابفروشيها رسيد.
رمان «سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار» داستان زندگي افرادي را روايت ميكند كه درگير چالشها و آسيبهاي اجتماعي شدهاند و بر خلاف ظاهر آرامشان، رنجي پيوسته را از اجتماع تحمل ميكنند.
در پشت جلد كتاب ميخوانيم: «قبل از هر چیز باید بگم احتمالا از این داستان خوشتون نمیآد. اما به قول یحیی سورآبادی، همون که برای بچهها قصه مینویسه، گاهی از چیزی که امروز خوشتون نمیآد، ممکنه فردا خوشتون بیاد. اگه از اون آدمهایی هستید که میتونید تا فردا صبر کنید، گمونم بد نیست داستان رو بخونید.»
چاپ ششم رمان «سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار» با شمارگان سه هزار نسخه، به قيمت 6 هزار و 200 تومان از سوي نشر مركز منتشر شد.
مصطفی مستور، نويسنده و مترجم متولد اهواز و فارغالتحصيل رشته مهندسی عمران در مقطع كارشناسي از دانشگاه صنعتی اصفهان و رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع كارشناسي ارشد از دانشگاه شهید چمران اهواز است.
وي نخستين داستانش با نام «دو چشمخانه خیس» را در سال 1369 نوشته و در همان سال در مجله کیان منتشر كرد.
مستور در سالهاي فعاليتاش در حوزه قلم توانسته جوايزي مثل برگزيده بهترین رمان در جشنواره قلم زرین براي سالهای 1389 و 1390، لوح تقدیر از نخستین مسابقه داستاننویسی صادق هدایت و مقام سوم مسابقه داستان کوتاه مجله ادبیات داستانی را به دست آورده است.
«روی ماه خداوند را ببوس»(مركز/1379)، «چند روایت معتبر»(مركز/1382)، «استخوان خوک و دستهای جذامی»(مركز/1383)، «حکایت عشقی بیقاف، بیشین، بینقطه»(چشمه/1384)، «عشق روی پیادهرو»(رسش/1377)، «من دانای کل هستم»(ققنوس/1383)، «من گنجشک نیستم»(مركز/1387)، «تهران در بعد از ظهر»(چشمه/1389) و «سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار»(مركز/1390) از آثار مستور در حوزه داستان هستند.
كتاب «مبانی داستان کوتاه»(مركز/1379) در حوزه پژوهش، نمایشنامه «دويدن در ميدان تاريك مين»(چشمه/1385) و كتابهاي «فاصله و داستانهای دیگر» نوشته «ریموند کارور»(مركز/1380)، «سرشت و سرنوشت، سینمای کریشتف کیشلوفسکی» نوشته «مونیکا مور»(مركز/1386) و «پاکتها و چند داستان دیگر» نوشته «ریموند کارور»(رسش/1382) در حوزه ترجمه از آثار اين نويسنده هستند.
نظر شما