یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴
نقد کارنامه تاریخ‌نگاری شیرین بیانی در پژوهشکده تاریخ اسلام

نشست «نقد کارنامه تاریخ‌نگاری دکتر شیرین بیانی» تاریخ‌نگار، پژوهشگر و استاد دانشگاه چهارشنبه (29 آبانماه) در پژوهشکده تاریخ اسلام برپا می‌شود. وی از تاریخ‌نگاران پیشکسوت و دارای تالیف‌های بسیاری در زمینه تاریخ است./

به گزارش خبرگزای کتاب ایران(ایبنا)، نشست «نقد کارنامه تاریخ‌نگاری دکتر شیرین بیانی» سومین برنامه از سلسله نشست‌های «تجربه‌های ایرانی تاریخ‌نگاری» از سوی گروه روش‌شناسی و تاریخ‌نگاری پژوهشکده تاریخ اسلام است که چهارشنبه (29 آبانماه) در این پژوهشکده برگزار می‌شود. 

در این نشست، اسماعیل حسن‌زاده، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، نعمت‌الله فاضلی، انسان‌شناس و پژوهشگر مطالعات فرهنگی، جمشید کیانفر، نسخه‌شناس و پژوهشگر و  شیرین بیانی، تاریخ‌نگار پیشکسوت سخنرانی خواهند کرد. 

شیرین بیانی متولد 1317 در تهران و دارای دکترای تاریخ از دانشگاه سوربن فرانسه است. وی آثار ارزشمندی در حوزه تاریخ دارد که کتاب سه جلدی «دین و دولت در ایران عهد مغول» برنده جایزه کتاب سال 1370 شد. بیانی سفرهای پژوهشی بسیاری به قاره‌های آسیا، اروپا و آمریکا داشته که حاصل آن انتشار کتاب‌های ارزشمندی در حوزه پژوهش‌های تاریخ به‌شمار می‌رود. این پژوهشگر و تاریخ‌نگار همسر استاد محمدعلی اسلامی‌ندوشن است.

«مغولان و حکومت ایلخانی در ایران»، ‌«ایران از ورود آریایی‌ها تا سقوط هخامنشیان»، «تیسفون و بغداد در گذر زمان»، «شامگاه اشکانیان و بامداد ساسانیان»، «ایران در برخورد با مغول»، «تاریخ آل‌جلایر»، «هشت مقاله در زمینه تاریخ» و «زن در ایران عصر مغول» برخی  کتاب‌های این تاریخ‌نگار هستند.
 
نشست «نقد کارنامه تاریخ‌نگاری دکتر شیرین بیانی» از ساعت 16 و 30 دقیقه تا 19 چهارشنبه (29 آبانماه) در پژوهشکده تاریخ اسلام به نشانی خیابان ولیعصر، خیابان شهید عباس‌پور (توانیر)، خیابان رستگاران، کوچه شهروز شرقی، شماره 9 برپا می‌شود و ورود برای همگان آزاد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها