«دایرهالمعارف مصور تاریخ جنگ ایران و عراق» از سوی انتشارات سایان منتشر شده است.
این دایرهالمعارف تلفیقی از کتابهای متنی، تصویری، اطلسگونه و اسنادی درباره تاریخ جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و چگونگی انجام عملیاتهای مختلف در این زمینه است.
محمد درودیان و امیر عبدالحسین مفید، به عنوان مشاور بخش محتوایی «دایرهالمعارف مصور تاریخ جنگ ایران و عراق» و حدود چهل محقق و پژوهشگر دیگر در زمینههای تحقیقی، هنری و آرشیوی برای تدوین این کتاب همکاری داشتهاند. محققان در این اثر به کمک عکسها، پروندهها، نقشهها و نمودارها به بازگویی تاریخ جنگ هشتساله عراق علیه ایران پرداختهاند.
ابطحی گفت: خاطرهگویی جانباز «محمد رضایی» از جانبازان آسایشگاه ثارالله و تجلیل از او كه در نوجوانی و در عملیات والفجر8 جانباز شد، از دیگر بخشهای این برنامه است.
مدیر دفتر ادبیات و هنر پایداری حوزه هنری استان تهران، تجلیل از ایثارگریهای سردار شهید علی چیتسازیان همزمان با بیست و ششمین سالگرد شهادت وی را از دیگر برنامههای نشست مجمع بانوان راوی معرفی کرد و گفت: شهید علی چیتسازیان فرمانده اطلاعات و عملیات لشكر 32 انصارالحسین(ع) بود كه فداکاری بسیاری در عملیاتهای مسلم بن عقیل، والفجر 2، والفجر 5، والفجر 8، كربلای 4 و 5 از خود نشان داد. با حضور «زهرا پناهیروا» همسر شهید چیتسازیان از مقام این سردار شهید تجلیل خواهیم کرد.
سی و چهارمین نشست هماندیشی بانوان راوی دفاع مقدس ساعت 15 و 30 دقیقه امروز، یكشنبه سوم آذر 92 در گالری اتفاق حوزه هنری استان تهران برگزار میشود.
گالری اتفاق حوزه هنری در تهران، میدان آرژانتین، خیابان شهید احمد قصیر(بخارست)، خیابان دوازدهم، شماره 3 واقع است.
جلسههای هماندیشی بانوان راوی دفاع مقدس بهصورت ماهانه و با حضور راویانی ازجمله سیده زهرا حسینی راوی كتاب «دا»، شمسی سبحانی راوی كتاب «از چندهلا تا جنگ»، معصومه رامهرمزی راوی كتاب «یكشنبه آخر»، زهره ستوده راوی كتاب «پاییز 59»، شهلا غیاثوند راوی كتاب «اینك شوكران3»، مینا كمایی راوی كتاب «دختران اُ پی دی» و فرشته ملكی راوی كتاب «اینك شوكران1» و جمعی از زنان رزمنده و امدادگر دوران دفاع مقدس برگزار میشود.
نظر شما