به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، دكتر علي اصغر فاني در جمع مسوولان سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي گفت: اتكاي وزارت آموزش و پرورش بايد به نظریات كارشناسي باشد و بايد در اجراي همه برنامهها، پژوهش، پايه و مبناي كار قرار گيرد.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به اجراي تغييرات پرشتاب در كتابها و مقاطع تحصيلي در سالهاي گذشته گفت: حركتهاي شتابزده در آموزش و پرورش جايي ندارد و بايد همه فعاليتها در دستگاه عظيم تعليم و تربيت با تامل، پژوهش، مطالعه و بازخوردگيري صورت گيرد .
وي افزود: توليد بسته آموزشي در سازمان پژوهش، كار بسيار ارزشمندي است و اميدواريم با استفاده از نظریات كارشناسان آموزشي، مديران، معلمان و ديگر صاحب نظران تعليم و تربيت، رسانهها و كتابهاي آموزشي به كيفيت مطلوب دست يابند .
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: سازمان پژوهش بايد ميزبان بزرگان فكر و انديشه باشد .
فاني با اشاره به انتقادهاي بر حقّي كه محتواي كتابهاي درسي را منطبق با نيازهاي امروز دانشآموزان نميدانند، اظهار كرد: بايد سازوكاري طراحي شود كه مواد درسي و آموزشي متناسب با دوره، پايه، موقعيت جغرافيايي و جنسيت دانشآموزان تدوين، تهيه و چاپ شود.
ضرورت تاييد سازمان پژوهش
فاني همچنين در بخشي از سخنان خود در خصوص استفاده از كتابهاي آموزشي در مدارس و لزوم نظارت بر محتواي كتابهاي توليد شده در بخش خصوصي اظهار كرد: بر اساس مصوبه شماره 828 شورای عالی آموزش و پرورش همه مواد و رسانههای آموزشی براي ورود به واحدهاي آموزشي و استفاده دانشآموزان و معلمان باید مورد تایید سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی باشد.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به نحوه برگزاری نمایشگاههای کتاب که توسط بخشهاي گوناگون آموزش و پرورش برگزار میشود، بيان كرد: در همه نمایشگاههاي کتاب که توسط آموزش و پرورش برگزار میشود، انتخاب عناوین کتابها باید با تایید دبیرخانه ساماندهي مواد و منابع آموزشی مستقر در دفتر انتشارات و تكنولوژي آموزشي انجام شود و این امر به معاونت پرورشی وزارتخانه نیز ابلاغ خواهد شد.
وي ادامه داد: با اجرایی شدن این کار میتوان موجبات تشویق تولیدکنندگان منابع آموزشی استاندارد را فراهم كرد.
سهشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۰
نظر شما