شب شعر «چله آه» در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. در این مراسم عزیز مهدی، شاعر هندی درباره وضعیت زبان فارسی در کشورش گفت: به قول پدرم، فارسی در هندوستان نفسهای آخر را میکشد!-
در ابتدای این برنامه که اجرای آن را سعید بیابانکی بر عهده داشت، سیدقاسم ناظمی، معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن خوشامدگویی به شاعران گفت: شاید هیچ هنری به اندازه شعر در خدمت فرهنگ عاشورایی نبوده است. حتی خطابهها هم به عنوان امری که انتقال فرهنگ عاشورایی را بر عهده داشتهاند، در نهایت متوسل به شعر شدهاند.
در ادامه عزیز مهدی، شاعر اهل هندوستان قبل از قرائت شعرش، گفت: مسلمانهای هندوستان به ویژه شیعیان به کشور شما و شما به عنوان مرجع نگاه میکنند و چشمانشان را به ایران دوختهاند. مشهد، قم و دیگر شهرها را دوست دارند و در عمرشان یک بار هم که شده به ایران میآیند و این اماکن را زیارت میکنند. در ایام محرم هم دولت همکاری میکند و خیابانهای دهلی را میبندد تا شیعیان مراسم عزاداری خود را انجام دهند.
این شاعر هندی همچنین وضعیت زبان فارسی را در کشورش مطلوب ندانست و گفت: به قول پدرم، فارسی در هند نفسهای آخرش را میکشد!
در ادامه مراسم چله آه، از شاعران فعال در فرهنگسراها و نیز شاعرانی که در پروش شاعران جوان همت کردهاند، به شرح زیر قدردانی شد:
نازنین مرادی (خانه فرهنگ آیه - منطقه 5)، کوروس احمدی (فرهنگسرای ابن سینا - منطقه 2)، عباس اسلامی شرار (منطقه شرق تهران)، احمد علیخانی (جنوب و جنوب غرب تهران)، ناصر فیض (فرهنگسرای اشراق)، حمیدرضا شکارسری (فرهنگسرای خاوران)، رضا عبدالهی (فرهنگسرای اندیشه) و سعید بیابانکی.
در این نشست شاعرانی چون حسین اسرافیلی، رضا عبداللهی، حمیدرضا شکارسری، عزیز مهدی، حمیدرضا برقعی، سیدقاسم ناظمی، محمدمهدی سیار به شعر خوانی پرداختند.
این برنامه با اجرای موسیقی و آواز توسط حسامالدین سراج و گروه همراهش به پایان رسید.
نظر شما