جمعه ۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳
نگاه تفرقه‌آمیز میان بزرگان شعر به ادبیات ایران لطمه می‌زند

غلامحسین عمرانی، شاعر و پژوهشگر گفت: خانه شاعران ایران همواره جولانگاه شاعران جوان، پیشکسوتان و بزرگان حوزه شعر بوده است و نباید نگاهی تفرقه‌آمیز میان بزرگان شعر معاصر ایران پا بگیرد. بهتر است از سوء تفاهم‌هایی که در این چند سال برای اهالی ادبیات و شعر پیش آمده، با چشم‌پوشی گذر کنیم._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عمرانی گفت: این مجموعه پیشینه تکوینی منظمی در عرصه شعر دارد و دارای اطلاع‌رسانی است که از طریق آن بسیاری را به سوی فرهنگ خودی جذب کرده است.

این شاعر افزود: با وجود صحبتی که  از سوی شاعری درباره این مرکز شنیده‌ام می‌توان گفت که ‌بایستی همه مجموعه‌های مشابه خانه شاعران نیز منحل شوند. البته این را ما نمی‌گوییم و این مساله پیش فرض کسانی است که قصد انحلال مجموعه‌ای فرهنگی را دارند. لابد همه این مثل را شنیده‌ایم که «مرگ برای همسایه خوب است» و خوب می‌دانیم که هر چیزی که خوب است برای همه خوب است و در مقابل، هر چیزی که بد است برای همه بد است.

شاعر «غزل خاک خاطره» توضیح داد: بهتر است از جنبه‌ای بگوییم که آیا در طول این دو دهه عملکردی که از سوی مجموعه فرهنگی و ادبی خانه شاعران متوجه جوانان این مرز و بوم شده، نوعی کم کاری بوده است!؟

سراینده مجموعه شعر «خیابان غزل» ادامه داد: تا جایی که من به یاد دارم غیر از جوانان فعال فرهنگی، دیگرانی هم جذب این مجموعه شده‌اند و حتی اولیای خود را ترغیب کرده‌اند که از این مجموعه حمایت کنند. آیا غیر منصفانه نیست که ما خود اگر از اصحاب فرهنگ به شمار می‌رویم، در‌صدد تخریب آن برآییم.
 
وی گفت: در هر حال نمی‌دانم این اظهار نظر را چگونه باید تعبیر کنم، در حالی که عجیب به نظر می‌رسید؛ خاصه برای این بنده که از اوایل روزهای انقلاب عضو فعال حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی بوده‌ام و پس از گذشت یک دهه و اندی به اتفاق شاعران و علاقمندان به ادبیات و هنر به خانه هنرمندان روی آوردیم.

شاعر شعر «با نوای کاروان» یادآور شد: توصیه می‌کنم اگر سوء تفاهم‌هایی هم در این چند وقت و در این چند سال نسبت به اهالی ادبیات و شعر پیش آمده، با چشم پوشی درگذریم. چرا که این بنده ارادتی به یاران نسل اول انقلاب داشته‌ام و اکنون نیز می‌خواهم از آن‌ها به گونه‌ای یاد کنم که حقوق انسانی آنان ضایع نشود. کوتاه سخن این‌که استاد مشفق کاشانی، استاد محمدرضا عبدالملکیان، استاد ساعد باقری، استاد سهیل محمودی و استاد فاطمه راکعی و بسیاری دیگر از بزرگان از یاران همراه در این سال‌ها و موجب تشویق بسیاری از جوانان میهن اسلامی بوده‌اند. این انگیزه‌ها به ویژه برای کسانی که از راه‌های دور و به ویژه از شهرستان‌ها و روستاها، هفته‌ای یک روز به شوق دیدار شاعران و اهالی ادب به خانه خود یعنی خانه شاعران می‌آمدند، بیشتر و مهم‌تر بوده است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط