شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵
روند ارزیابی آثار  جدیت بیشتری خواهد داشت

علي‌اكبر والايي، دبیر دوزادهمین دوره جايزه قلم زرين گفت: سعي داريم با جمع‌آوري آثار و بررسي جدی آن‌ها جشنواره این دوره را به شكل كامل‌تری برگزار کنیم.-

به گزارش خبرگزاری كتاب ايران(ايبنا)، والایی گفت: به طور حتم در این دوره تغييراتي وجود خواهد داشت. در اين دوره بررسي آثار و انتخاب آن‎‌ها با دقت بيشتري نسبت به سال‌هاي گذشته انجام مي‌شود. البته لازمه اين امر، جمع‌آوري آثار به شكلي كامل است.
 
دبير دوزادهمين دوره جايزه قلم زرين ادامه داد: ابتدا فراخواني مبني بر ارسال آثار از سوي ناشران و نويسندگان به دبيرخانه اين جايزه، اعلام مي‌شود و در ادامه، ليست كتاب‌هاي دريافتي با ليست كتاب‌‌هاي ارايه شده از ارشاد مقايسه  و كتاب‌هايي نرسيده از نمايشگاه كتاب تهران تهيه مي‌شود.
 
وي با بيان اين‌كه آثار در سه بخش داوري خواهند شد، توضيح داد: كتاب‌هاي حاضر در اين جايزه، در سه بخش داستان، شعر و نقد و پژوهش مورد قضاوت داوران قرار مي‌گيرند و نتيجه نهايي، در دو بخش تقديري و برگزيده در بهار آينده اعلام مي‌شود.

جشنواره قلم زرین با معرفي علي‌اكبر والايي به عنوان دبير اين جشنواره، دوازدهمین دوره‌اش را آغاز كرد. اين جشنواره ادبي غير دولتي، همه ساله در ۱۴ تیرماه(روز ملی قلم) برگزار می‌شود و در سه رشته داستان، پژوهش و نقد ادبی و شعر، برگزیدگان خود را معرفی می‌کند.
 
رضا اسماعیلی، سمیرا اصلانپور، راضیه تجار، احمد شاکری، مریم صباغ زاده و رضا رسولی از دبيران پيشين اين جشنواره بوده‌اند. 

نوشتن داستان و نمایشنامه براي برنامه‌های رادیويي، مدیریت داخلی مجله سوره نوجوان(1372)، کارشناس و عضو شورای بررسی کتاب سال سوره نوجوانان، کارشناس و عضو شورای داوری داستان‌های انقلاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و داوري کتاب فصل از فعاليت‌هاي اين نويسنده در حوزه فرهنگ و ادب هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها