یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲
افزایش 210 عنوانی کتاب‌های حوزه علوم اجتماعی در آذرماه 92

96 عنوان کتاب در حوزه علوم اجتماعی از شنبه تا چهارشنبه (30 آذرماه تا 4 دیماه) در بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب ثبت شد. مقایسه نمودار آماری آذرماه امسال با سال گذشته نیز نشان از انتشار 639 اثر در این حوزه دارد که نسبت به معادل سال گذشته با افزایش 210 عنوان کتاب در سال 1392 همراه بوده است./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، 926 عنوان کتاب در آمار این هفته بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب از شنبه تا چهارشنبه (30 آذرماه تا 4 دیماه) ثبت شده که از این میان، 96 اثر در حوزه علوم اجتماعی منتشر شده‌است. 

طبق این گزارش، از میان 96 اثر انتشار یافته در حوزه علوم اجتماعی، 94 عنوان کتاب تالیف شده و دو اثر نیز ترجمه است. علاوه بر این، 89 عنوان کتاب منتشر شده در حوزه علوم اجتماعی در این هفته،  نخستین بار از سوی ناشران به‌چاپ رسیده و هفت اثر دیگر نیز بازچاپ شده‌اند. 

از میان آثار منتشر شده حوزه علوم اجتماعی، 80 عنوان کتاب به همت ناشران تهرانی و 16 اثر نیز از سوی ناشران دیگر استان‌ها به‌چاپ رسیده‌اند. متوسط شمارگان آثار چاپ شده در این حوزه، یکهزار و 299 نسخه و میانگین تعداد صفحات آن‌ها 210 صفحه گزارش شده‌است. 

بخش کتابداری و اطلاع‌رسانی موسسه خانه کتاب، همچنین نمودار آماری کتاب‌های ثبت شده در آذرماه سال 1392 را نیز منتشر کرد. طبق نمودار آماری منتشر شده از سوی این موسسه در آذر ماه 1392، 6 هزار و 604 عنوان کتاب در همه حوزه‌ها ثبت شده که 639 عنوان کتاب از میان آن‌ها مربوط به حوزه علوم اجتماعی است. 

از میان این 639 اثر حوزه علوم اجتماعی نیز 431 عنوان کتاب  نخستین‌بار چاپ شده و 208 اثر نیز بازچاپ شده‌اند، علاوه‌بر این، 66 اثر ترجمه و 573 اثر دیگر تالیف بوده‌است. همچنین بر اساس نمودار مقایسه‌ای کتاب‌های منتشر شده در آذرماه سال 1391 و آذرماه امسال، تعداد 210 عنوان کتاب در حوزه علوم اجتماعی افزایش یافته است. 

کتاب‌های «جامعه‌شناسی ایران: جامعه کژمدرن»‌ اثر حمیدرضا جلایی‌پور، «ارتباطات و سلطه فرهنگی» نوشته «هربرت شیلر» با ترجمه زنده‌یاد کاظم معتمدنژاد، «اندیشه‌های سیاسی غرب، اسلام و ایران» به‌قلم محسن نامداری‌موسی‌آبادی، «اجلاس جهانی سران درباره جامعه اطلاعاتی» به کوشش زنده‌یاد کاظم معتمدنژاد، «به فهم درآوردن جهان انسانی» نوشته «ویلهلم دیلتای» ‌با ترجمه منوچهر صانعی‌دره‌بیدی و «روانشناسی اجتماعی» تالیف مرجان قهرمان از آثاری‌ هستند که  نخستین‌بار از سوی ناشران منتشر شده‌ اند. 

چاپ دوم «بانکداری فقرا» نوشته «محمد یونس» با ترجمه لیلا وطن‌دوست، چاپ پنجم «ایران و جهانی شدن: چالش‌ها و راه‌حل‌ها» به‌قلم محمود سریع‌القلم، چاپ دوم «جامعه‌شناسی انتخابات یازدهم: تحلیلی بر فضای انتخابات ریاست جمهوری و رفتار رای‌دهی ایرانیان» اثر علی دارابی،‌ چاپ 25 «خاطرات همفر: جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی» نوشته «هامفری» با ترجمه محسن مویدی، چاپ دوم «درک و بیان محیط شهری» به‌همت محمد آسیابی و چاپ سوم «طلاق: علل، پیامدها و بچه‌های طلاق» تالیف ماهیار آذر نیز از آثاری به‌شمار می‌روند که در این بازه زمانی بازچاپ شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها