جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰
دعا سرنوشت را تغییر می‌دهد

کتاب «نگرشی نو به تاثیر دعا در سرنوشت» به قلم علی ملکی تلاش دارد تا به بیان اثربخشی و تاثیرگذاری دعا و درخواست انسان در قضا و قدر الهی بپردازد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب«نگرشی نو به تاثیر دعا در سرنوشت» در سه بخش با عنوان‌هایی مانند «دعا و نیایش در آیات و روایت»،«دعا یکی از عوامل و زمینه‌های سبب سازی است»،«شرایط دعا یا نکات دقیق نیایش» و«قضا و قدر الهی و تاثیرگذاری دعا در آن»با بررسی آیات قرآن و روایات معصومین(ع) تاثیر دعای هر فرد در سرنوشت خود را بررسی‌ می‌ کند.

ملکی در این کتاب تلاش کرده است تا مفاهیم دعا، قضا و قدر و ضرورت التجا به پیشگاه خداوند را برای مخاطب تبیین کند.

یکی از موضوعاتی که همواره مورد توجه افراد مختلف با هر سطح از معلومات قرار داشته، شبهه منافات دعا با قضا و قدر الهی بوده است. نویسنده این کتاب تلاش می‌کند تا با استناد به آیات قرآن اثبات کند که تاثیرگذاری دعا جزء اموری است که در قضا و قدر الهی گنجانده شده و با وجود این‌که دعا در ضمن قضا و قدر الهی مقدر شده است، دیگر هیچ مخالفتی با تقدیرات یا عالم محو و اثبات نخواهد داشت.

هدف از نگارش این کتاب یادآوری نقش مهم دعا در تعیین سرنوشت انسان است و این‌که با استفاده از آیات و روایات و نظریات بزرگان دینی، تاثیرگذاری دعا در قضا و قدر الهی تبیین شود. 

یکی از سوال‌های مهمی که ممکن است ذهن همه افراد به به خود مشغول کند، این است که «اگر خداوند در قرآن انسان را به دعا دعوت می‌کند چرا برخی از دعاهای انسان مستجاب نمی‌‌شود؟» یا این‌که «چرا برخی دعاها دیرتر به اجابت می‌رسد و گاهی هرگز مستجاب نمی‌شوند؟» این کتاب در پاسخ به چنین سوال‌هایی نگاشته شده است تا برای مخاطب تبیین کند که اگرچه سرنوشت انسان در اختیار خداوند است اما درخواست بنده از پروردگارش می‌تواند این سرنوشت را تغییر دهد. 

در قسمتی از کتاب می‌خوانیم:«دعا و نیایش امری است که انسان متفکر و باهوش هرگز از آن غفلت نمی‌کند، چرا که سرّ عبودیت در دعا نهفته و بنا به درک ضرورت آن همواره به درگاه و پیشگاه خالق منان و مهربان اظهار عجز و نیاز می‌کند تا بندگی خویش را به کمال برساند.» 

کتاب «نگرشی نو به تاثیر دعا در سرنوشت» با شمارگان هزار نسخه، در 183 صفحه و به بهای 65 هزار ریال برای نخستین بار از سوی انتشارات بوستان کتاب منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط