یکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱
تفاهمنامه میان نهاد کتابخانه‌ها و شبکه چهار به امضا رسید

تفاهم‌نامه میان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و شبکه چهار سیما به امضا رسید. این تفاهم‌نامه در پنچ ماده با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و مطالعه، جریان‌سازی فرهنگی در زمینه کتابخوانی و ارتقای باورهای عمومی جامعه نسبت به اهمیت کتاب تنظیم شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مراسم انعقاد این تفاهم‌نامه با حضور منصور واعظی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و تقی رستم‌وندی، مدیر شبکه شبکه چهار سیما و جمعی از خبرنگاران ساعت 10 و 30 دقیقه امروز(22 دیماه) در سالن کنفرانس این شبکه تلویزیونی برگزار شد.

در ابتدای این نشست واعظی با اشاره به اهمیت مطالعه در اوقات فراغت، اظهار کرد: امروز مردم سراسر دنیا بیشترین زمان فراغت خود را به تماشای تلویزیون می‌گذرانند. همچنین روزانه 70 تا 75 دقیقه از اوقات فراغت عموم به مطالعه و گوش دادن به موسیقی اختصاص دارد. سپس ورزش، بازی و صله ارحام بخش‌های دیگر اوقات فراغت افراد را دربرمی‌گیرد.

وی ادامه داد: امیدواریم با کمک رسانه ملی، وزارت آموزش و پرورش و سایر وزارتخانه‌های کشور موضوع کتاب و کتابخوانی گسترش یافته تا امر خلاقیت در کشور توسعه یابد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور موضوع سرانه مطالعه را مساله راهبردی و مدیریت جامعه ما برشمرد و عنوان کرد: همواره‌ رسانه‌های ملی در اشاعه فرهنگ کتابخوانی نقش موثر داشته‌اند.

وی افزود: امیدوارم این تفاهم‌نامه به بهترین شکل در شبکه چهار سیما اجرا شده و موجب خیر و برکت شود.

در ادامه این نشست رستم‌وندی با اشاره به رویکرد کتاب ملی در سیما، درباره اهداف تعیین شده آن توضیح داد: رسانه ملی حدود دو سال است که به موضوع کتاب توجه دارد. این توجه در قالب سیاستگذاری، هماهنگی، نظارت بر فعالیت کتاب، نظرسنجی و تلاش برای تحقق نهضت مطالعه مفید تعیین شده است.

وی گفت: امیدواریم با این تفاهم‌نامه شاهد جریان‌های بزرگ فرهنگی در کشور باشیم تا مردم با کتاب و کتابخوانی انس گرفته و آن را نسل به نسل به یکدیگر انتقال دهند تا این عادت حسنه میان افراد شکل بگیرد.

مدیر شبکه چهار سیما افزود: این همکاری مبنا به شمار می‌آید و امیدوارم این مبنا نه تنها برای شبکه چهارم بلکه فرصتی برای ورود همه شبکه‌های سیما به حوزه کتاب باشد، اظهار کرد: باید بکوشیم از طریق راه‌های میان‌بر هم‌افزایی کنیم تا شاهد تحولات چشمگیر در حوزه کتاب در کشور باشیم.

وی یادآور شد: امیدوارم شاهد همکاری‌های وسیع‌تری میان نهاد کتابخانه‌ها و رسانه ملی باشیم.

لازم به ذکر است از مفاد مهم این تفاهمنامه می‌توان به تولید 300 برنامه کتابنامه، 300 برنامه کارنامه، 300 آیتم میان برنامه 15 تا 20 دقیقه‌ای، 300 نماهنگ و تیزر تبلیغ مطالعه، تولید تیزر تبلیغاتی برنامه‌های تولیدی مشترک، تولید برنامه 20 قسمتی کتاب نوروزی، تولید یک برنامه تلویزیونی با عنوان «گفت‌وگوی تنهایی با 100 چهره برتر کشور»، برنامه‌ریزی برای تولید یک شخصیت انیمیشن و تولید سری انیمیشن‌های مناسب برای ترویج فرهنگ مطالعه میان کودکان و نوجوانان و تولید مستندهای مناسب با موضوعات کتاب و کتابخوانی اشاره کرد.

در پایان این نشست تفاهم‌نامه به امضای طرفین درآمد و زمان اجرای آن به مدت یک سال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها