سید بهنامالدین جامعی به عنوان یکی از نمایندگان حاضر در نشست هماندیشی برای تامین منابع الکترونیکی در نمایشگاه کتاب بیست و هفتم در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: در این جلسه استفاده از کتابهای کاغذی که محور برپایی نمایشگاه کتاب در چند سال اخیر بود و همچنین رغبت جمعیت دانشجویان و استادان دانشگاه برای استفاده از منابع الکترونیکی و چگونگی عرضه با کیفیت این آثار در کنار منابع چاپی؛ مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی عنوان کرد: ارزیابی این نکته که نگرش دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت بهداشت و درمان نسبت به تامین منابع الکترونیکی چگونه است و در طرف مقابل ناشران چه پیشنهاداتی در این زمینه دارند، نکتهای بود که در این جلسه مطرح شد.
رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران اظهار کرد: بهتر است اطلاعرسانی برای نمایشگاه کتاب بیست و هفتم و عرضه منابع الکترونیک پیش از تعطیلات نوروز اعلام شود تا بر اساس بودجه دانشگاهها و نیاز هیات علمی و دانشجویان نسبت به خرید منابع مورد نیاز اقدام شود.
جامعی با بیان اینکه تهیه منابع الکترونیک برای مراکز آموزش عالی شامل دو بخش کتابهای الکترونیکی و ژورنالها( مجلات) میشود، گفت: بهتر است خرید کتاب الکترونیکی و حتی ژورنالها به صورت محدود به دانشگاهها داده شود و دانشگاهها بر اساس شرایط و رتبه علمی در کشور اقدام به خرید مستقل آثار الکترونیکی از نمایشگاه کتاب کنند.
وی اظهار کرد: ناشران در حوزههای علوم انسانی، فنی و مهندسی و پزشکی دارای نیازهای متفاوتی هستند که باید با اختصاص بودجه، اعطای مجوز محدود و استراتژی دانشگاههای مشخص؛ منابع الکترونیکی مورد نیاز برای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تهیه شود.
جلسه هماندیشی تامین منابع الکترونیکی و هماهنگی با ناشران در بیست و هفتمين نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران روز يكشنبه ( 13 بهمن ماه) با حضور محمدرضا وصفي مدير بخش بين الملل نمايشگاه كتاب و نمايندگاني از کتابخانههای مرکزی و اسناد دانشگاه علوم پزشکی تهران، رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، نهاد دانشگاه آزاد و مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت بهداشت و درمان برگزار شد.
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
نظر شما