کتاب جامع «باقلوا» آموزش گام به گام این شیرینی سنتی را آموزش میدهد. این کتاب با هدف معرفی انواع باقلوا در ایران و نیز گوناگونی وسیع این شیرینی در خاورمیانه منتشر شده است.
وی افزود: طعم و ویژگی این شیرینی کاملا با ذائقه ایرانیها و سایر کشورهای منطقه سازگاری دارد به همین دلیل این شیرینی از قرنهای بسیار دور به عنوان یک ماده غذایی مطلوب مورد توجه خانوادههای ایرانی بوده است.
این ناشر در ادامه گفت: قدمت این شیرینی مطلوب ایرانیان باعث شده که مواد اولیه و اشکال طبخ آن در هر منطقه و یا هر کشور متفاوت باشد. به همین دلیل اطلاع از گوناگونی این شیرینی و کسب آگاهی از مواد اولیه هر یک از این باقلواها و نیز شکل متفاوت طبخ آن بسیار با اهمیت است. از سوی دیگر طبقهبندی شدن اطلاعات درباره انواع باقلواها به خوانندگان امکان میدهد که بتوانند انواع مختلفی از باقلواها را طبخ کنند.
جهانگیری هدف از گردآوری اطلاعات وسیع درباره انواع باقلواها گفت: سبک زندگی از اهمیت بسیار بالایی برای خانوادهها برخوردار است، هر اندازه که سبک زندگی را با دانش و تجربه مفید هماهنگ کنیم، نتایج مطلوبتری برای خانوارها به دست خواهد آمد. بنابراین سعی کردهام تجارب مفید اما پراکنده در زمینه طبخ باقلوا را از سراسر دنیا گردآوری و در قالب یک کتاب منتشر کنم.
وی افزود: کتاب «باقلوا» شامل آموزش گام به گام، پخت و تزئین بیش از 80 نوع باقلوای سنتی و مدرن ایرانی و سایر ملل است. معرفی مواد اولیه هر یک از این باقلواها و نحوه طبخ آن از فصلهای کتاب به شمار میآیند. «باقلوا یزدی»، «باقلوا پاکستانی»، «باقلوا ارمنی»، «باقلوا مصری»، «باقلوا انگشتی»، «باقلوا پسته ترکیهای»، «باقلوای فندق و کاکائو»، «باقلوا مینیاتوری» و... برخی از باقلواها و نوع دستور طبخ آن را تشکیل میدهد.
مدیر انتشارات بینالمللی حافظ گفت: این کتاب با چاپ عکسهای رنگی کوشیده است که با انتشار عکس از نحوه طبخ باقلوا فرآیند آموزش این ماده غذایی را به شکل تصویری نیز در اختیار خوانندگان قرار دهد.
چاپ نخست کتاب جامع «باقلوا» در 99 صفحه با شمارگان سههزار نسخه و بهای 22 هزار تومان از سوی انتشارات بینالمللی حافظ منتشر شده است.
نظر شما