57 عنوان کتاب از شنبه تا چهارشنبه (12 تا 16 بهمنماه) در بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب ثبت شده که نسبت به هفته پیش از آن با افزایش 27 عنوانی همراه بوده است.
از میان 57 عنوان کتاب که در حوزه تاریخ و جغرافیا به چاپ رسیده است، 48 اثر تالیفی و 9 عنوان ترجمه هستند. 33 اثر برای نخستینبار به بازار کتاب آمدهاند و 24 عنوان نیز بازچاپ را تجربه کردهاند. 537 ناشر فعال در سراسر ایران، 39 عنوان را از تهران و 18 اثر را از دیگر استانها در اختیار مخاطبان این حوزهها قرار دادهاند. متوسط شمارگان این کتابها یکهزار و 886 نسخه و میانگین صفحههای 57 اثر ثبت شده، 310 صفحه شمارش شده است.
چاپ نخست «امپراتوری کوروش کبیر و داریوش بزرگ» تالیف علی سلطاننیا و سجاد شمسالدینی، «بابک خرمدین» بهقلم سعید نفیسی (چاپ نخست انتشارات پارمیس)، «تاریخگرایی و شناخت» نوشته «رابرت دامیکو» با ترجمه ابوالفضل رجبی، «ترجمه تاریخ و جغرافیای هندوستان، پرتغال و جزایر بریتانیا (شامل پنج رساله)» به همت سید صادق حسینیاشکوری، «تیمور گورکان» بهقلم محمد احمدپناهی، «خاطرات ثریا پهلوی: روایتی تازه از دیکتاتوری پهلوی» نوشته ثریا اسفندیاریبختیاری با ترجمه ابوالفضل طاهریانریزی، «خیزشهای عقلانی شدن در طلوع ایران مدرن» اثر مجید ادیبزاده و «کرد و عجم: تاریخ سیاسی کردهای ایران تا سال 1309» به کوشش نوشیروانمصطفی امین و صالحمحمد امین با ترجمه رضا خیریمطلق برخی از آثار تازه راه یافته به بازار کتاب هستند.
چاپ چهارم «اسماعیلیان» نوشته «برنارد لویس» و «لویی ماسینیون» با ترجمه «ع حمدانی»، چاپ هفدهم «ایران بین دو انقلاب: از مشروطه تا انقلاب اسلامی» اثر «یرواند آبراهامیان» با ترجمه کاظم فیروزمند و حسن شمسآوری، چاپ یازدهم «تاریخ خلفا: از رحلت پیامبر تا زوال امویان (11 – 132 ه.ق)» بههمت رسول جعفریان، چاپ هفتم «سنت و مدرنیته: ریشهیابی علل ناکامی اصلاحات و نوسازی سیاسی در ایران عصر قاجار» تالیف صادق زیباکلام، چاپ پنجم «مقدمهای بر تاریخ مغرب اسلامی» بههمت عبدالله ناصریطاهری، چاپ سوم «ناپلئون و ایران» بهقلم ایرج امینی با ترجمه اردشیر لطفعلیان و چاپ دوم «مفاهیم قدیم و اندیشه جدید (درآمدی نظری بر مشروطه ایران)» اثر حسین آبادیان نیز برخی از آثار بازچاپی در این مدت بهشمار میآیند./
نظر شما