به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، محورهای همایش «پیوندهای ادبی ایران و ترکیه» به دو بخش کلی «ادبی» و «زبانی» تقسیم شده است.
در بخش ادبی، موضوعاتی مانند پژوهش در اسطورههای فارسی و ترکی، مولویپژوهی در ایران و ترکیه، پژوهشهای ادبی ترکیه در ایران، پژوهشی در نسخههای خطی فارسی در ترکیه و ترکی در ایران، شهریارپژوهی در ایران و ترکیه، نقد و بررسی ترجمه آثار ادبی فارسی به ترکی و ترکی به فارسی، انجمنهای ادبی فارسی در ترکیه و ترکی در ایران، مکتبهای عرفانی در ادب فارسی و ترکی، پیشگامان گسترش زبان و ادبیات فارسی در ترکیه و مقایسه ادوار ادبی فارسی و ترکی، مطرح شده است.
علاقهمندان همچنین میتوانند مقالات خود را در محور زبانی این همایش با موضوعاتی مانند دستورنویسی فارسی در ترکیه، واژههای فارسی در ترکی و ترکی در فارسی، عوامل گسترش زبان و ادبیات فارسی در ترکیه، نقش استادان اعزامی در گسترش زبان و ادبیات فارسی و ترکی در دو کشور و نقش رسانه در گسترش روابط زبانی و ادبی دو کشور ارسال کنند.
20 فروردین آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات و 10 اردیبهشت ماه 1393، زمان نهایی ارسال اصل مقالات اعلام شده است. علاقهمندان باید مقالات خود را به نشانی الکترونیکی llrit@atu.ac.ir ارسال کنند.
این همایش در روزهای 21 و 22 اردیبهشت سال 1393 در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار میشود. این دانشکده در سعادتآباد، خیابان علامه طباطبایی واقع شده است.
اولین همایش بینالمللی پیوندهای زبان و ادبیات ایران و ترکیه از سوی وابستگی فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت دانشگاههای استانبول و علامه طباطبایی در روزهای 26 و 27 اردیبهشت سال جاری (1392) در مرکز فرهنگی «جمال رشید ری» استانبول برگزار شده بود./
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۰
نظر شما