نوشتههایی در سوگ حضرت امام خمینی(ره) و تبیین جایگاه ایشان در «تاریخ حیات باطنی انسان»، مقالههایی درباره مبنای حکومت دینی و نظام ولایت فقیه، خصوصا در تقابل با نظم سیاسی غالب در عالم متجدد، فاجعه نسلکشی مسلمانان در بوسنی و تشکیل «امت متحده اسلامی» به مثابه راهی برای مواجهه با «سیطره نظم نوین آمریکایی بر جهان» و در نیز مقالههایی درباره انقلاب اسلامی به عنوان تاویلی بر سپری شدن عصر تمدن غرب موضوع های مقالههای این کتابند.
این کتاب با توضیحات اضافه ویراستار و با تغییراتی در رسمالخط برای سومینبار منتشر شده است. روزگاری نو، مُبشر صبح، ارتش متحد اسلامی، ایمان منجی جهان فرداست، آغازی بر یک پایان و نظم نوین جهانی و راه فطرت، عنوان برخی از مقالهها و یادداشتهای آمده در این کتابند.
در ابتدای مطلبی با عنوان «روزگاری نو» میخوانیم: «بهاران رازدار رستاخیز پس از مرگ است و قبرستانها مزارعی هستند که در آنها بذر مردگان افشاندهاند و جسم تا نمیرد، کجا رستاخیز پذیرد؟ این بار انقلاب ربیع و انقلاب صیام بر هم افتادهاند تا یکی هسته جسم را بشکافد و این یکی هسته جان را، و زندگان از بطن مردگان سر برآورند. با بهاران روزی نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو...»
واحه ناشر سومین چاپ کتاب «آغازی بر پایان» با شمارگان یکهزار و 300 نسخه، 182 صفحه، قطع رقعی و به بهای 100هزار ریال است._
نظر شما