سه‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
حضور اسدزاده نوید بخش دوره جدیدی برای خبرگزاری است

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تغییرات ساختاری صورت گرفته در خبرگزاری کتاب ایران گفت: این تغییر به معنای قدر شناسی نکردن از زحمات سردبیر گذشته نیست و حضور محمد رضا اسدزاده که سالیان سال در عرصه کتاب و رسانه فعالند می‌توانند نویدبخش دوره جدیدی برای خبرگزاری باشد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مراسم تکریم احمد علمشاهی، سردبیر پیشین و محمد رضا اسد زاده، سردبیر جدید خبرگزاری کتاب ایران ظهر امروز سه شنبه ( 20 اسفند ماه) با حضور عباس صالحی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجتبی سلطانی، مشاور وزیر در امور جوانان، علی شجاعی صایین مدیر کل اداره کتاب، امیرزاده مشاور اجرایی معاونت فرهنگی، نجفعلی میرزایی، مدیر عامل خانه کتاب، سید فرید قاسمی رییس شورای برنامه ریزی خبرگزاری کتاب  در سرای اهل قلم برگزار شد.

صالحی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مهم این است که درباره مطلبی سخن می‌گوییم که می تواندمرکز فرهنگ باشد و باید چنین باشد. احمد علمشاهی در زمانی که مسوولیت را پذیرفتند تلاش های پیگیرانه‌‌‌ای در این سه ماه داشتند.

وی اظهار کرد: این تلاش‌ها در حوزه های مختلف در مدت کوتاه نمود داشت. زحمات وی در این مدت که مدت کوتاهی برای ارزیابی است ، روند رو به جلو را نشان می‌داد که باعث تشکر بوده و هست.

صالحی با بیان این‌که آنچه که باعث این تصمیم جدید و جا به جایی شد و مدیر عامل خانه کتاب به این نتیجه رسیدند گفت: تصویر جدیدی از خانه کتاب بوجود آمده است. خانه کتاب را در یک نگاه جدیدی باید تفسیر مجدد کرد و در این تفسیر مجدد خبرگزاری هم جای خود را باید پیدا و ایفای نقش کند که در این نظام منظومه‌ای و شبکه‌ای کتاب، بازتعریفی پیدا کند.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: این که خانه کتاب به یک مرکزی تبدیل شود و به عنوان مغز متفکر و قلب تپنده کتاب دربیاید نکاتی بود که در جلسه معارفه مدیر عامل خانه کتاب ازسوی اینجانب طرح و بحث شد و این مدیر با جدیت این موارد را پیگیری کردند.

وی تاکید کرد: این تغییر به معنای قدرشناسی نکردن از زحمات سردبیر گذشته نیست اما اگر قرار باشد تفسیر مجددی از خانه کتاب باشد که آن هم به معنای نفی مجدد گذشته نیست بلکه به معنی نقطه عطف جدید و رو به آینده است.

صالحی عنوان کرد: طبیعتا ضلع‌هایی در این مجموعه باید تغییراتی بکند و این اتفاقی که در خبرگزاری کتاب در حال رخ دادن است با همین نگاه روی خواهد داد. علاوه بر این حضور سید فرید قاسمی که از پیشکسوتان عرصه مطبوعات هستند و حافظه تاریخی مطبوعات کشور را مکتوب می کنند به عنوان رییس شورای سردبیری خبرگزاری نقطه عطفی در این زمینه است.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شروع دوره جدید به معنی این نیست که رخدادهای دوره‌های گذشته قرار نیست ادامه پیدا کند، بخش زیادی از گذشته باید بمانند اما حیطه‌های تکاملی آن قدر زیاد و متنوعند که می‌توان آرایش های جدید داشت و گذشته همراه با حال و آینده همراه باشد.

صالحی گفت: مشکل ما در حوزه نظام سازی، مدیریت و تمدن سازی این است که گاهی آینده سازی را فقط در این می بینیم که گذشته را نقد کنیم در حالی که نگاه درست هویتی واقع گرایانه، مدیریتی و مکاتبه گر ایجاد می‌کند که باید در یک ترکیب فعال همه زمان ها را داشته باشیم./

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خبرگزاری کتاب از دوره شکل‌گیری تاکنون دوره‌های مختلفی از نقاط قوت و ضعف را پشت سر گذاشته است و امروز فرصت ‌های جدیدی با توجه به مدیریتی داشته باشیم.

صالحی تاکید کرد: امیدواریم خبرگزاری کتاب ایران رصدبان تحولات عرصه کتاب در عرصه داخلی و بین‌المللی باشد. نقطه‌های تعامل عرصه کتاب را با خبرگزاری فراهم کندو فرصت‌های مهمی برای تضارب افکار ایجاد و امکان ایجاد فضای آزاد اندیشی مجازی در فضای کتاب را فراهم کند و بازوی پر توانی برای خانه کتاب در دوره جدید باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها