یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
ارسال پنج‌هزار و 800 نسخه کتاب به مناطق عملیاتی

امیر گلفام، رییس سازمان حفظ آثار ارتش در نشست رسانه‌ای راهیان نور ارتش از ارسال 5‌هزار و 800 اثر برای برپایی نمایشگاه در مناطق عملیاتی خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در حاشه یادمان‌های شهیدان برگزار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست رسانه‌ای راهیان نور ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز، 25 اسفند 92 با حضور امیر سرتیپ ابراهیم گلفام رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش و سرهنگ رحیم رفیعی، رییس ستاد راهیان نور ارتش در ستاد آجا برگزار شد.

امیر گلفام در ابتدا با اشاره به تقارن روز‌های سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) با روز‌های سال نو، ابراز امیدواری کرد که این امر زمینه‌ای برای ارتقای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد.

رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در بیان اهمیت دیدار از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، به دلیل نامیدن این مکان‌ها به عنوان «سرزمین نور» پرداخت و گفت: همان‌گونه که اگر امام حسین (ع) و یارانشان در کربلا به شهادت نمی‌رسیدند، خاک این سرزمین متبرک نمی‌شد، سرزمین‌های نور ما نیز به دلیل ایثار و جانفشانی رزمندگان به این عنوان نامیده شده‌اند. تقدس خاک مناطق عملیاتی به دلیل خون‌هایی است که در آن ریخته شده است.

وی سرزمین‌های نور کشور را الگویی برای مبارزه با نظام سلطه معرفی کرد و افزود: بسیاری از مستشاران خارجی گمان می‌کردند با پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش نیز از نهم فرو خواهد پاشید. اما به فرمان امام خمینی(ره) در روز 29 فروردین سال 1358 روز ارتش نام گرفت، این نیرو احیا شد و با آغاز جنگ تحمیلی در مناطق عملیاتی به مقابله با متجاوزان عراقی پرداخت که از سوی دست کم 36 کشور حمایت می‌شد.

امیر گلفام با اشاره به سفر دانشجویان و جوانانی که با کمی امکانات و تقبل تمامی هزینه‌ها راهی سرزمین‌های نور می‌شوند، از نسل‌های سوم و چهارم انقلاب دعوت کرد که به دیدار از این مناطق بپردازند و گفت: مکان روایت، متن روایت و راوی سه وجهی‌ هستند که در ستاد راهیان نور ارتش مورد توجه‌اند. در حوزه یادمان‌های دفاع مقدس ساعت 9 صبح فردا، 26 اسفند 92 نمایشگاه نیروی دریایی در خرمشهر افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: این نمایشگاه به صورت غیر دائمی است و در آن از اسناد، تصاویر و ابزار رسانه‌ای مختلف برای نمایش رخداد‌های مهم انقلاب اسلامی و سال‌های دفاع مقدس بهره گرفته شده است. در حوزه «متن روایت» پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس کتابی را با توجه به نظرات ارتش، سپاه، بسیج و جهاد سازندگی تدوین کرده است که به عنوان کتابی جامع در اختیار راویان قرار می‌گیرد. البته کتاب تازه‌ای هم در این زمینه در دست تدوین و نگارش است که اسنادی را هم ارایه می‌کند. در کتاب تازه همچنین مناطق مختلف عملیاتی و عملیات‌های مختلف آفندی، پدافندی، شهیدان شاخص نیز جمع‌بندی خواهد شد تا راویان نقش هیچ نهاد حاضر در دفاع مقدس کمرنگ بیان نکنند.

امیرگلفام تعداد راویان ارتش را 250 و استادان راوی را 75 نفر عنوان کرد و افزود: دوره «بصیرت راوی» برای نخستین‌بار از سوی ارتش جمهوری اسلامی ایران از دوم تا هفتم اسفند 92 در شهر قم برگزار شد که با استقبال راویان مواجه شد.

رییس سازمان حفظ آثار ارتش با اشاره به ناکامی دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه جنگ سخت و ورود آنها به عرصه جنگ نرم گفت: فرهنگ اسلامی ما به صورت‌های مختلف از سوی دشمن نشانه گرفته شده است و الگوی راهیان نور یکی از کار‌های فرهنگی استت که خانواده‌های ما را در برابر جنگ نرم بیمه می‌کند.

وی افزود: در همین راستا علاوه بر ارایه بسته‌های فرهنگی ویژه، پنج‌هزار و 800 نسخه کتاب در حوزه دفاع مقدس به مناطق عملیاتی ارسال شده است تا در قالب نمایشگاهی در کنار یادمان‌های شهیدان، به بهایی بسیار کمتر از بهای تمام شده آثار عرضه شوند.

سرهنگ رحیم رفیعی، رییس ستاد راهیان نور ارتش در ستاد آجا نیز درباره ارایه بسته‌های فرهنگی اظهار کرد: در کنار یادمان دهلاویه نیز نمایشگاه‌های مختلف برگزار می‌شود و بسته‌های فرهنگی رایگان که شامل کتاب هم می‌شود نیز در یادمان‌های مختلف در اختیار زایران قرار می‌گیرد./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها