انتشارات ارجمند کتاب «نیازهای غذایی شیرخواران و دستور تهیه غذاهای کمکی» به قلم فریبا کلاهدوز را با نظارت و راهنمایی ربابه شیخالاسلام برای پنجمین بار به چاپ رساند.
در فصل نخست از این اثر با عنوان «نیازهای غذایی شیرخواران» مخاطبان با حدود غذایی این گروه آشنا میشوند. در فصل دوم مادران که مخاطبان اصلی کتاب حاضر هستند، با «اصول تغذیه شیرخواران از ابتدا تا 6 ماهگی» آشنا شده و در فصل سوم نیز پیشنهادهایی برای چگونگی شروع غذای کمکی مطرح شده است. در این فصل از کتاب، انواع غذاهای کمکی و ویژگیها و خواصشان، از هفت ماهگی تا یکسالگی معرفی شدهاند.
«دستور تهیه غذا و ارزش غذایی آن» عنوان فصل چهارم کتاب است. در این فصل انواع غذاها و ارزشهای آن پیشروی خوانندگان قرار گرفته است.
مولفان موضوع فصل پایانی این کتاب را نیز به «ارزیابی کفایت تغذیهای شیرخواران» اختصاص دادهاند. در لابهلای صفحات این فصل پایش رشد، زمان شروع پایش رشد کودک و رشد طبیعی و اختلال رشد مورد بررسی قرار گرفته است.
در بخشی از مقدمه این اثر، به قلم ربابه شیخالاسلام، متخصص تغذیه آمده است: «این کتاب با هدف آموزش کاربردی تغذیه تکمیلی تدوین شده است و به زبانی ساده روش تهیه چند نوع غذای کمکی متداول به همراه ارزش غذایی آنرا ارایه میدهد.»
چاپ پنجم کتاب «نیازهای غذایی شیرخواران و دستور تهیه غذای کمکی» با شمارگان پنج هزار نسخه در 80 صفحه، به قیمت 6 هزار تومان از سوی انتشارات ارجمند راهی کتابفروشیها شد.
نظر شما