وی در بخشی از سخنانش از این رویداد فرهنگی به عنوان سکوی پرشی برای مولفان و مترجمان یاد کرد و ادامه داد: حضور مکزیک به عنوان کشور میهمان در این نمایشگاه در سال آینده، فرصتی برای شناساندن هر چه بیشتر غنا، عمق و ظرفیت رشد صنعت نشر کشورمان به دنیای انگلیسی زبان خواهد بود.
بنا به اظهارات این مسئول فرهنگی، طی دهه اخیر، میزان ترجمه و عرضه آثار مولفان مکزیکی، به ویژه در مهمترین نمایشگاه های کتاب جهان، رشد چشمگیری داشته است. این درحالیست که صنعت نشر این کشور بعد از سال 2010 به بعد 13 درصد رشد را نشان می دهد.
وی در ادامه سخنانش نمایشگاه کتاب لندن را فرصتی برای معرفی آثار نویسندگان مکزیکی به ناشران بریتانیایی دانسته و تصریح کرد: به لطف زحمات نسلی از نویسندگان با استعداد که بین سال های 1980 و 1990 متولد شدند، چشم انداز صنعت چاپ و نشرکتاب مکزیک همچنان به رشد خود در سطح بین المللی ادامه خواهد داد.
ترخیو این نسل از مولفان مکزیکی را نسلی خارق العاده معرفی کرد و افزود: این گروه از نویسندگان راه کارهای موثر برای ترویج آثار خود درمیان علاقمندان به کتاب در گوشه و کنار جهان را به خوبی می شناسد.
وی با اشاره به برنامه های حضور مکزیک به عنوان میهمان در نمایشگاه سال آینده خاطر نشان کرد: رویکرد اول بر ترویج آثار مولفان مکزیکی درمیان ناشران بریتانیایی تمرکز خواهد داشت و از سوی دیگر تلاش خواهیم کرد آثار نویسندگان نو و کلاسیکی که تا به امروز در دنیای انگلیسی زبان شناخته نشده اند را به زبان انگلیسی ترجمه کنیم.
گفتنی است نمایشگاه کتاب لندن پس از فرانکفورت از مهمترین نمایشگاههای بین المللی کتاب است و اغلب آثار ارائه شده در آن به زبان انگلیسی است.
نظر شما