خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) آیین رونمایی از چهار اثر تازهنشر انتشارات فاتحان درباره شهیدان شاخص سال 1392 ظهر امروز، 16 اردیبهشت 93 با حضور سردار محمدرضا نقدی و نویسندگان آثار در سرای اهل قلم بیستو هفتمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.
سردار نقدی در این مراسم با اشاره به پر فروش بودن رمانهای عشقی در سراسر دنیا گفت: این نشاندهنده خوشسلیقگی مردم ایران است که کتابهایی را انتخاب میکنند که درباره عشقورزی با پروردگار، یعنی آثار حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را برای مطالعه انتخاب میکنند. این آثار از پرفروشترین کتابهای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بودهاند.
وی با تبریک گفتن به مردم و نویسندگان برای خرید و نوشتن کتابهای حوزه دفاع مقدس اظهار کرد: نویسندگان از این موضوع دو بهره میبرند؛ نخست آن که کتابهای پرفروش را به جامعه عرضه میکنند و باعث تعالی جامعه میشوند و از سوی دیگر، خودشان توفیق انس با شهیدان را مییابند.
سردار نقدی: بازاریان «رخصت پهلوان» را بخوانند
رییس سازمان بسیج مستضعفان ادامه داد: این که فردی توانایی نوشتن داشته باشد و قلم خود را از نوشتن درباره شهیدان محروم کند، نشاندهنده عقبماندگی است. کتاب «حزب دیالمه» به قلم رحیم مخدومی را به تمام دانشجویانی که علاقه دارند برتر باشند پیشنهاد میکنم. کتاب «بوی باروت؛ عطر نارنج» نیز الگوی خوبی را پیش روی دختران نوجوان و جوان قرار میدهد.
سردار نقدی در ادامه کتابهای «رخصت پهلوان» را به اصناف و بازاریان پیشنهاد کرد و افزود: امیدوارم کتاب «بوی پدر» که نخستین اثر درباره شهید امیر مهرداد است، معرفت ما را نسبت به خدمات علمی این شهید بیشتر کند.
نویسندگان آثار رونمایی شده نیز در این برنامه به معرفی مختصر آثار خود پرداختند.
مریم مقبلی درباره کتاب «بوی باروت؛ عطر نارنج» گفت: کتابهای دیگری چون «دختری به نام طاها»، «عروس آسمان» و «ستاره شمالی» درباره این شهید نوجوان نوشته شده است. من در این کتاب کوشیدم از خاطرهگویی صرف درباره این شهید فاصله بگیرم و با گره زدن فضای سالهای دفاع مقدس با زمان کنونی، مفاهیم دفاع مقدس را در قالبی تازه برای جوانان بنویسم.
رضا محمدیسرشت، نویسنده کتاب «رخصت پهلوان» اظهار کرد: کتابم را با استعانت از شهیدان و به زبان محاوره نوشتم و کوشیدم سه نسل انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و عصر فعلی را با هم پیوند دهم. داستان کتاب دارای کشمکش داستانی است.
رحیم مخدومی که «حزب دیالمه» را درباره شهید عبد الحمید دیالمه نوشته است گفت: دیالمه شخصیت انقلابیای بود که انقلابی باقی ماند. معتقدم که در کتاب «حزب دیالمه» نتوانستم حق مطلب را درباره او ادا کنم.
اعظم حمزهای، نگارنده کتاب «بوی پدر» نیز اثر خود را نخستین کتاب درباره شهید امیر مهرداد معرفی کرد و گفت: تخصصی درباره دانش این شهید- شیمی- نداشتم و این کتاب در واقع زمینه مناسبی است برای دیگر پژوهشگران که به شکل ویژه به شخصیت شهید مهرداد بپردازند.
در پایان این مراسم از چهار کتاب یاد شده رونمایی شد.
سهشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱
نظر شما