علی مغانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در این باره اظهار کرد: اتحادیه چاپخانهداران استان خراسان رضوی از مدتها پیش موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای راهاندازی مرکز آموزش عالی صنعت چاپ، نشر و بستهبندی را کسب کرده بود. اکنون این اتحادیه در شرف تشکیل هیات موسس است.
وی با بیان اینکه بهزودی هیات امنای این مرکز نیز مشخص خواهند شد، گفت: این مرکز قرار است تا پیش از مهرماه سال جاری در محل اتحادیه صنعت چاپ و اتحادیه ناشران و کتابفروشان خراسان رضوی راهاندازی شود.
رییس اتحادیه چاپخانهداران استان خراسان رضوی عنوان کرد: این مرکز با هدف آموزش و ارتقای سطح معلومات فعالان عرصه چاپ، نشر و بستهبندی راهاندازی خواهد شد.
مغانی ضمن تاکید بر رواج مهندسی چاپ در چاپخانهها گفت: صنایع چاپ و بستهبندی در دنیا، سفیر اقتصادی محسوب میشوند. بنابراین، باید مراکزی وجود داشته باشد تا شیوه تولید محصولات بهویژه محصولات فرهنگی کشور را بر اساس شرایط بومی و منطقهای و با درنظر گرفتن میزان جذابیت آنها با هدف صادرات به سایر کشورها، آموزش دهند. متاسفانه این موضوع در کشور مامورد غفلت واقع شده است.
وی همچنین با اشاره به پروژه راهاندازی شهرک چاپ و نشر در استان خراسان رضوی گفت: این پروژه حدود سه سال است که مطرح شده اما متاسفانه به دلیل وجود دو مشکل اساسی در حالت سکون باقی مانده است؛ نخستین مشکل درباره واگذاری زمینهای صنعت چاپ است. به این معنا که قرار بود براساس نقشههای اولیه، دکلهای برق از محل تاسیس شهرک، جمعآوری شود اما متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.
رییس اتحادیه چاپخانهداران استان خراسان رضوی با اشاره به مانع دوم راهاندازی شهرک چاپ و نشر، اظهار کرد: تعریض جاده حسنآباد به شهرک صنعتی طوس از دیگر موارد مطرح در این پروژه است؛ به این معنا که قرار است این جاده چهاربانده شود اما هنوز هیچ اقدامی در این حوزه صورت نگرفته است تا بتوان متراژ ویژه شهرک چاپ و نشر را تخمین زد. در این راستا اتحادیه چاپخانهداران استان خراسان رضوی هفته آینده در جلسهای با استاندار به بیان این معضل خواهد پرداخت تا راهکارهای برونرفت از آن ارایه شود.-
چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۳:۲۰
نظر شما