چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
برگزیده جشنواره ملل دانشجویان غیرایرانی: امیدوارم مانند استادان ایرانی‌ام کتاب بنویسم

خدیجه جوادی، دانش‌آموخته افغانی در حاشیه آیین افتتاحیه جشنواره ملل دانشجویان غیرایرانی، با اشاره به برابری دانش استادان ایرانی حوزه عمران محیط زیست با دانش روز دنیا گفت: امیدوارم بتوانم مانند استادان ایرانی‌ام کتاب بنویسم.

خدیجه جوادی، دانشجوی برتر غیر ایرانی، در حاشیه آیین افتتاحیه جشنواره ملل دانشجویان غیرایرانی و دوازدهمین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان غیر ایرانی دانشگاه‌های سراسر کشور، درباره تجربه ‌حضورش در ایران به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: همه مقاطع دانشگاهی را در ایران به پایان رساندم و از دانشگاه تهران با پایان‌نامه‌ای با موضوع «انرژی‌های نوین و تجدیدپذیر» موفق به دریافت مدرک دکترا شدم که پایان‌نامه‌ام به‌عنوان پژوهش برتر برگزیده شده است.

این دانش‌آموخته مقطع دکترای رشته عمران گرایش محیط زیست، در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت آثار دانشگاهی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترای گرایش محیط زیست، افزود: دانش ایران در شاخه محیط‌ زیست، با علم روز دنیا برابری می‌کند. در طول دوران تحصیل منابع درسی‌مان، علاوه ‌بر ترجمه منابع روز و آثاری به زبان اصلی، بیشتر حاصل سال‌ها تجربه مدرسان ایرانی بود. 

امیدوارم مانند استادان ایرانی‌ام بنویسم
جوادی درباره برنامه‌اش در زمینه تالیف کتاب اظهار کرد: زمستان سال گذشته کتابی با عنوان «هیدرولیک کانال‌های باز» را به زبان فارسی برای دانشجویان مقطع کاردانی رشته عمران تالیف و منتشر کردم. امیدوارم بتوانم‌ مانند استادان ایرانی‌ام تالیفاتی باکیفیت و علمی اعم از کتاب و مقاله عرضه کنم. یک مقاله isi و دو مقاله علمی و پژوهشی و 11 عنوان مقاله را در مقطع کارشناسی ارشد به زبان‌های انگلیسی و فارسی که در مجلات مطرح کشور‌‌های هند آمریکا و عربستان منتشر شده‌اند نیز در کارنامه دارم. 

بالاترین نمره از درس «افتاتیک»
این دانشجوی برتر غیر ایرانی،‌ با اشاره به خاطرات دوران تحصیلش بیان کرد: یکی از خاطرات شیرینم، مربوط به دوران کارشناسی‌ است. لحظه‌ای که از استاد واحد «استاتیک» بالاترین نمره کلاس را گرفته بودم. بچه‌ها این درس را به خاطر سختی‌ آن «افتاتیک» می‌گفتند. شادی استادم وقتی گفت که تو بالاترین نمره کلاس را آوردی، بیشتر از نمره 19.5 خوشحالم کرد که هیچ وقت این خاطره فراموش نمی‌کنم. 

بازگشت به افغانستان، مهم‌ترین برنامه‌ام است
وی درباره برنامه‌های آینده‌اش به خبرنگار ایبنا گفت: برگشت به افغانستان در اسرع وقت و خدمت به کشورم و تلاش برای ارتقاء کیفیت آموزش در افغانستان، مهم‌ترین برنامه من است. 

نویسنده کتاب «هیدرولیک کانال‌های باز» درباره زمینه مورد علاقه‌اش برای مطالعه منابع غیردرسی عنوان کرد:‌ کتاب‌های تاریخی مربوط به ایران، افغانستان و آمریکا و اروپا را مطالعه می‌کنم. آخرین کتابی که در حوزه تاریخ مطالعه کردم، مربوط به چگونگی شکل‌گیری، سکنی‌گزینی مردم و تزریق سیاست اروپایی به آمریکا و در نهایت استقلال این قاره بود.

جوادی در پایان درباره معیار‌های انتخاب دانشجوی برتر گفت: با نظر معاونت آموزشی دانشگاه، نمره معدل مقطع دکترا، نمره پایان‌نامه و انتشار مقاله از معیار‌های انتخاب دانشجوی برتر بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها