مدیر انتشارات علوم رایانه، در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره معرفی علوم رایانه بهعنوان ناشر برگزیده بخش ویژه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، اظهار کرد: «علوم رایانه» در نمایشگاه کتاب امسال، به برپایی غرفهای ویژه از آثار منتشر شده در سال 92 اقدام کرد که رئیسجمهوری نیز از این غرفه دیدار داشت. کیفیت محتوایی و توجه به ظاهر آثار، در انتخاب علوم رایانه بهعنوان ناشر برگزیده موثر بوده است.
بهروز بودن و نیازسنجی، دو عامل مهم در افزایش کیفیت آثار
جعفرنژاد، درباره کیفیت آثار انتشارات علوم رایانه افزود: به روز بودن و نیازسنجی، در افزایش کیفیت محتوایی ما سهم بسزایی دارد. رصد سرفصلهای جدید مصوب وزارت علوم، از فعالیتهای اصلی ما برای کیفیتبخشی به کتابهایی است که در دو قالب ترجمه و تالیف تولید میشوند.
این ناشر حوزه دانشگاهی گفت: یکی از مهمترین دلایل معرفی علوم رایانه بهعنوان ناشر برتر بخش ویژه نمایشگاه بیست و هفتم کتاب، ارایه آثار بهصورت الکترونیکی است. شهریورماه سال 92 بعد از طراحی یک نرمافزار که تهیهاش یک سال به طول انجامیده بود، امکان خرید الکترونیکی برای مشتریان بهویژه دانشجویان در پایگاه اینترنتی انتشارات علوم رایانه مهیا شد. دانشجویان میتوانند با مراجعه به این پایگاه، فایب «پی دی اف» آثار را دریافت کنند.
جلوگیری از کپی غیرقانونی
وی ادامه داد: این نرمافزار طوری طراحی شده که فقط در رایانهای که نخستینبار اقدام به دانلود کتاب کرده، قابل مشاهده است. بهعبارتی دیگر برای جلوگیری از سرقت آثار و رفع نگرانی نویسندگان این پیشبینی صورت گرفته است.
جعفرنژاد قمی با اشاره به نقش ناشران در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: با توجه به شعار امسال یعنی «اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» و اهداف اقتصاد مقاومتی، ناشران میتوانند با برنامهریزی و حرکت به سوی نشر الکترونیک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی کمک کنند؛ بهعبارتی دیگر، میتوان جریان حاضر اقتصادی را به فرصت تبدیل کنیم. اگر در آینده واردات کاغذ نداشته باشیم، میتوانیم با توجه به نشر الکترونیک همچنان به تولید کتاب ادامه دهیم.
توسعه نشر الکترونیک و حذف تدریجی کاغذ چاپی
ناشر برگزیده بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، با اشاره به موفقیت علوم رایانه در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران و برنامههای آتی علوم رایانه گفت: توسعه فروش نشر الکترنیک در پنج سال آینده و حذف تدریجی چاپ کاغذی، از مهمترین برنامههای علوم رایانه است.-
یکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
نظر شما