یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۵۶
توسعه روابط فرهنگی ایران و مکزیک با ترجمه کتاب‌های مختلف

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار «اولیسس کانچولا گوئیترز» سفیر جدید مکزیک بر گسترش تعاملات فرهنگی تاکید کرد و گفت: روابط دو کشور در سازمان‌های منطقه‌ای و حوزه‌های بین‌المللی از سطح مطلوبی برخوردار است و توسعه روابط فرهنگی ایران و مکزیک با ترجمه کتاب و فعالیت های فرهنگی دوجانبه گسترش می یابد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار با اشاره به روابط دیرینه و دوستانه ایران و مکزیک به‌ویژه در حوزه‌های فرهنگی اظهار کرد: نخستین ارتباطات دیپلماتیک ما بیش از یک قرن قبل آغاز شده است. 

وی ضمن اشاره به نقش برجسته کشور مکزیک در بنیانگذاری برخی سازمان‌های منطقه‌ای، افزود: نخستین قرارداد فرهنگی در سال 1975 میلادی منعقد شد که به عنوان پایه و اساس گسترش روابط فرهنگی دو کشور محسوب می‌شود. 

جنتی ادامه داد: بسترهای لازم برای گسترش روابط فرهنگی و هنری میان دو کشور فراوان است و می‌توانیم فعالیت‌هایمان را در این حوزه گسترش دهیم. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران از فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور مکزیک در ایران در حوزه‌های مختلف استقبال می‌کند. 

وی از آمادگی کشورمان برای همکاری در حوزه ترجمه کتاب های مختلف به زبان کشور مکزیک و زبان فارسی در راستای انتقال فرهنگ‌های دو کشور خبر داد. 

جنتی با اشاره به ظرفیت‌های بالای دو کشور در گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی افزود: این دیدگاه تنها مختص به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست‌؛ بلکه مجموعه دولت جمهوری اسلامی ایران علاقه‌مند به گسترش این روابط هستند. 

جنتی با اشاره به وجود آثار تاریخی فراوان در شهرهای مختلف از جمله شیراز،‌ اصفهان‌، کرمان و شوش گفت: ایران با توجه به قدمت تاریخی و فرهنگ و تمدن خود آمادگی دارد در حوزه‌های میراث فرهنگی با کشور مکزیک همکاری کند. 

وی اظهار امیدواری کرد، دو کشور بتوانند به صورت مشارکتی گام‌های مثبتی در حوزه‌های روابط فرهنگی و هنری بردارند. 

در ادامه این دیدار «اولیسس کانچولا گوئیترز»، سفیرمکزیک در تهران گفت: ما ایران را به عنوان کشوری فرهنگی و هنری با تمدن و تاریخ غنی و دیرینه می‌شناسیم و این‌ها پایه و اساس گسترش روابط فرهنگی میان دو کشور خواهد بود. 

وی با اشاره به بازدید خود از دانشگاه‌های مختلف ایران از جمله دانشگاهای تهران و قزوین افزود: این بازدید‌ها نشان‌دهنده علاقه ما به گسترش روابط چندجانبه با کشور ایران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها