شاعر مجموعه شعر «به رویای ما شلیک میشود» اضافه کرد: مدیر بنیاد شعر و ادبیات داستانی باید چنین ویژگیهایی داشته باشد تا در این نهاد صداهای مختلف شنیده شود و افراد جامعه از آثار آن آگاه باشند. اگر مدیر بنیاد شعر و ادبیات داستانی کارآمد و دارای اندیشههایی به روز نباشد، فعالیتهای این بنیاد نیز مطابق با شرایط روز پیش نمیرود. به گمانم لحاظ کردن چنین نکاتی در همه حوزههای مدیریتی شعر و ادبیات ضروری به نظر میرسد. اگر چنین ویژگیهایی به چشم نخورد، صداهای مختلف به جایی نمیرسند و طبعاً افراد جامعه هم آن صداها را نمیشوند.
معتقدی ادامه داد: موازی کاری در حوزه ادبیات اغلب باعث میشود نتوان از امکانات به بهترین شکل سود جست. موازی کاری لزوم و کارایی بنیادهای ادبی را کمرنگ میکند و مخاطبان به درستی متوجه نمیشوند، هدف آنها چیست. در این شرایط هزینههایی بیهوده صرف میشود و دست آخر کارنامهای باقی نمیماند.
محمود معتقدی متولد شهرستان آمل است و تاکنون بیش از دهها مجموعه شعر، نقد و مقاله به صورت کتاب منتشر کرده است. از میان مجموعه اشعار وی میتوان به کتابهایی چون «فصل رویاهای گمشده»، «دستی میان پنجره و باران»، «عشق همچنان میتازد»، «مثل پارههای بامدادی»، «یک مهتابی دیگر با تو فاصله دارم» ، «پارههای عاشقی» و «پارههای ممنوع» اشاره کرد.
مجموعه شعر «به رویای ما شلیک میشود» تازهترین اثر این شاعرسال گذشته از سوی نشر امرود منتشر شد.
نظر شما