هشت فصل از این کتاب را مرحوم عربعلی شروه، مترجم نام آشنایِ متون هنر، به فارسی برگردانده است و دو فصل دیگر را سونیا رضاپور و فرهاد حسینی ترجمه کرده اند.
با اختصاص حتی دو ساعت در هفته به خود طراحی بیاموزید
فصلهای این کتاب عبارتند از: 1- چگونه طراحی کنیم؟ 2- طراحی از اشیاء با مداد 3- طراحی از بناها با مداد 4- طراحی از وسایل حمل و نقل 5- طراحی از حیوانات 6- طراحی از منظره و گل 7- چگونه از چهره طراحی کنیم 8- طراحی از سر انسان با زغال 9- چگونه از بدن انسان طراحی کنیم 10- گزیده ای از آثار طراحان جهان
در ابتدای کتاب درباره ژن فرانک از قول همسر او (جین دبلیو فرانک) آمده است: ژن فرانک اهمیت مداد را به مرحلهای عالی تر از سایر نقاشان میرساند؛ او جزئیات ریز و تضادهای ملایمی را از بافت و سایه به وجود میآورد. ژن در فصل های 1 تا 5 با آموزش های تکنیکی، فلسفۀ خاص خود و تمایل به اشیای قدیمی و کهنه نیز ظاهر می شود. او در انتقال دانستههایش سخاوتمند است و برای کمک به هنرجویانِ جدی و افرادی که حتی یک یا دو ساعت را در هفته به این کار اختصاص می دهند، بسیار مشتاق است. ژن فرانک گفته است «هیچ کس نمیتواند به شما آموزش بدهد، من فقط وسیله فراهم می کنم و شما باید خودتان را آموزش بدهید».
این کتاب در 344 صفحه مصور و در قطع مجلهای، در 3000 نسخه توسط نشر یساولی به چاپ رسیده و روانه بازار شده است.
نظر شما