اورنگ ادامه داد: در این صفحات «فرهنگی» علاوه بر معرفی کتاب، اخبار مربوط به رونمایی، اهدای جایزه های بزرگ ادبی در سطح کشور و جهان چاپ و پوشش داده می شوند. در برخی موارد هم کتابهایی را که توسط ناشران به دفتر روزنامه ارسال می شود حتی اگر خارج از موضوع سینما و هنر باشد منتشر می کنیم.
وی با اشاره به قدمت روزنامه «بانی فیلم» اظهار کرد: از زمان نخستین انتشار این روزنامه تا کنون که حدود 10 سال می گذرد سعی کردیم صفحه «فرهنگی» خود را حفظ و اخبار مربوط به کتاب و معرفی آن را انعکاس دهیم اما متاسفانه امروزه به دلیل اینکه نقش ناشران به عنوان معرف کتاب کمرنگ شده ما هم کتابهای کمتری را در روزنامه معرفی می کنیم که ممکن است علت آن کم شدن انتشار کتاب یا مشکلاتی از این قبیل باشد.
دبیر تحریریه روزنامه «بانی فیلم» درباره دلیل کوتاه بودن معرفی و یادداشتهای مربوط به کتاب در این رسانه توضیح داد: در روزنامه «بانی فیلم» صرفا یک صفحه برای انعکاس اخبار فرهنگی تعریف شده و به دلیل بالا بودن حجم مطالب فرهنگی، امکان تمرکز روی یک حوزه خاص مانند کتاب وجود ندارد اما سعی می کنیم با نویسندگان شاخص در این حوزه گفت و گو انجام دهیم.
وی تاکید کرد: وقتی به کتابهایی که ارسال می شود و شمارگان آن که معمولا کمتر از دو هزار و بین هزار و هزار و 200 نسخه است نگاه می کنم بسیار ناراحت می شوم. شاید گفتن این موضوع نگران کننده باشد ولی وقتی سازمانها و نهادهای مرتبط اهمیتی برای موضوع کتاب و کتابخوانی قائل نمی شوند از مطبوعات چه انتظاری می توان داشت؟ وقتی جایگاه کتاب در میان افراد بسیار کمتر شده است قطعا آثار آن در رسانه ها هم دیده می شود و این سوال در ذهن مخاطب پیش می آید که چرا شمارگان این کتابها پایین است؟
نظر شما