اظهار نظر یک شاعر درباره تاثیر نشستهای شب شعرِ نیمه رمضان
مؤدب: کتاب دیدار شاعران با رهبری میتواند گزارش سالیانه شعر شود
علیمحمد مؤدب معتقد است که انتشار کتاب دیدار با مقام معظم رهبری میتواند گزارش سالیانه شعر ایران قلمداد شود و بر روند ادبیات تاثیر بگذارد.
وی افزود: به باور من این دیدار تأثیر جدی بر فضای شعر و ادبیات کشور میگذارد و نگاه جامعه و مدیران فرهنگی را به سمت و سوی ادبیات جلب میکند. از این حیث چاپ کتاب با حواشی مقالات برگزیده و در کنار آن مصاحبههای خوبی که در این دیدار انجام میشود، ضروری است.
این شاعر اضافه کرد: چنین کتابی میتواند به عنوان گزارش سالیانه شعر ایران قلمداد شود و بر روند پیشرفت ادبیات تأثیرگذار باشد. این کار البته باید با دیدگاه نو انجام گیرد و بحثهای نظری و انتقادهای شعری سال در این کتاب آورده شود.
وی افزود:معتقدم باید به چنین کتابی بیشتر اهمیت داد و بر نشر و چاپ و توزیع آن همت گماشت و آن را جدی گرفت.
مؤدب تاکید کرد: ما هر سال نیازمند کتابهایی هستیم که گزینهای از بهترین کتابهای کشورند و بهترین آثار را در آن کتابها به مخاطبان معرفی کنیم. شعر جوان کشور نیز میتواند در همین کتابها شناسانده شوند.
این شاعر یادآور شد: مشابه چنین کتابهایی قبلاً چاپ شده است؛ کتابهایی که در آن غزل شاعران جوان کشور منتشر و به جامعه معرفی شدهاند. معتقدم چاپ چنین کتابهایی به دلیل اثرگذاری وسیعی که در جامعه دارند، باید جدیتر گرفته شوند.
علی محمد مؤدب، شاعر و نویسنده، کارشناسی ارشد رشته الهیات است. «عاشقانههای پسر نوح»(نشر دفتر شعر جوان1382)، «همین قدر میفهمیدم از جنگ»(نشر سارینا1383)، «مردههای حرفهای»(انتشارات هزاره ققنوس1384)، «مجموعه الفهای غلط»(انتشارات سوره مهر1386»، «دروغهای»(برگزیده شعرها)، «عطر هیچ گلی نیست» نام کتابهای اوست.
از وی تا کنون دههها مقاله و یادداشت در زمینه الهیات و ادبیات در مطبوعات کشور به چاپ رسیده است.
نظر شما