وی درباره ویژگی های این کتاب ادامه داد: در این کتاب اسامی دستگاههای موسیقی ایرانی به تفکیک بررسی و شناختی نسبی از گوشههای ایرانی با توصیف، بازنگری و ویرایش پورتراب ارایه شده است. مصطفیکمال پورتراب در این کتاب «نگاهی نو به تئوری موسیقی ایرانی» با حفظ اصل امانت، برخی اصطلاحات و توضیحات استاد وزیری را با نگاهی نو و امروزی ویرایش و به علاقهمندان موسیقی ارایه کرده است.
وطنیان درباره استقبال از این کتاب افزود: با توجه به اینکه این کتاب در اردیبهشت ماه 93 منتشر شد و وضع آشفته بازار نشر، از 1200 نسخه آن حدود یک سوم کتاب به فروش رفته که فکر می کنم آمار نسبتا خوبی است.
وی در خصوص کتاب جدیدی که در دست نشر دارند ادامه داد: این کتاب روزگار سپری شده با نواهای گیتار است که امیدواریم بتوانیم آن را به زودی روانه بازار نشر کنیم.
به گفته وی، شاید به جرات بتوان گفت «مصطفی کمال پور تراب» تنها فردی است که در زمینه تحقیق و پژوهش موسیقی صلاحیت کامل دارد. به همین دلیل بیشترین همکاری این انتشارات با وی صورت می گیرد.
مولف کتاب «صد درس دف» در پایان در رابطه با پر فروش ترین کتابهای سال 92 گفت: پر فروش ترین کتاب های سال 92 انتشارات «نای و نی» هم «دستور مقدماتی ویولن هنرستان» نوشته روح الله خالقی است که برای دانش آموزان سال اول هنرستان منتشر شده و حدود 6 بار تجدید چاپ شده است.
مدیر مسئول نشر «نای و نی» درباره این کتاب توضیح داد: کتاب «دستور مقدماتی ویولن هنرستان» پس از ذكر چگونگی ساخت ویلن در ایران، تاریخچهی ویلن در ایران، معرفی ویلنیستهای ایرانی، تكنیكهای آرشهگذاری و چگونگی كوك ویلن به درج قطعاتی برای تكنوازی ویلن، و قطعاتی از ناصر خدیوی، انوشیروان روحانی و پرویز یاحقی را توضیح می دهد.
وی در پایان با اشاره به اینکه برخی از ناشران موسیقی فاقد تخصص هستند افزود: متاسفانه بسیاری از ناشران کتابهای موسیقی فاقد تخصص هستند. این افراد بی آنکه از محتوای کتابهای موسیقی سر در آورند، در این حوزه کتاب منتشر میکنند. من به عنوان ناشر موسیقی بر محتوای کتابها از نظر صحت، دقت و نیاز مخاطبان نظارت دارم و اگر در زمینهای تخصص نداشته باشم، حتما به کارشناس دیگری مراجعه میکنم.
نظر شما