چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶
«پردیس» نیازمند تکمیل منابع مطالعاتی است/ تخصیص کمک بلاعوض برای پایان‌نامه‌های علمی

رئیس پارک علم و فناوری پردیس با بیان این مطلب که این پارک برای دانشجویان فعال، منابع مطالعاتی زیادی در اختیار ندارد، گفت:‌ در زمینه فعالیت‌های نشر، فقط دستاورد‌های پارک را در قالب لوح فشرده منتشر کرده‌ایم. ‌

مهندس مهدی صفاری‌نیا‌ در حاشیه دوازدهمین اجلاس سالیانه پارک علم و فناوری پردیس، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره حمایت پارک علم و فناوری پردیس از پایان‌نامه‌های دانشجویی اظهار کرد:‌ براساس آیین‌نامه‌ای که با هدف کارآ‌موزی و استخدام شرکت‌ها در حوزه تعاملاتی که با دانشگاه‌ها دارند، تدوین شده است، در صورتی‌که نیاز فنی شرکت در قالب موضوعات پایان‌نامه‌ها تعریف شود، درصدی حمایت مالی برای شرکت دانش‌بنیان پیش‌بینی شده که بخشی از هزینه‌های کارآموز یا دانشجو از سوی پارک تامین می‌شود. بنابراین در حوزه‌ پایان‌نامه‌ها یک کمک بلاعوض درنظر گرفته شده است. 

فقدان منابع مطالعاتی در پارک علم و فناوری
وی در تشریح حمایت پارک علم و فناوری پردیس از پایان‌نامه‌های دانشجویی افزود:‌ به‌عنوان مثال‌ دانشجویی که در حوزه مخابرات مشغول تحقیق است، به شرکت فعال در حوزه مخابرات معرفی می‌شود. اگر پروژه‌اش در راستای رفع نیاز یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان تدوین شده باشد، حمایت لازم از وی صورت خواهد گرفت.

صفاری‌نیا‌ درباره تامین منابع مطالعاتی دانشجویان فعال در پارک علم و فناوری پردیس گفت:‌ پارک، منابع زیادی برای در اختیار قرار دادن به دانشجو ندارد. بیشتر این افراد از منابع کتابخانه‌های دانشگاهی استفاده می‌کنند. 

تعامل با کتابخانه دانشگاه تهران
رئیس پارک علم و فناوری پردیس ادامه داد: این پارک علم و فناوری برای تامین منابع مورد نیاز دانشجویان، فقط با کتابخانه دانشگاه تهران تعامل دارد.

صفاری‌نیا‌ درباره انتقال دستاورد‌های پارک علم و فناوری در قالب کتاب اظهار کرد:‌ تفاوت عمده بین نوع فعالیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان با پژوهشگاه‌ها، در نوع نگاه شرکت‌‌ها به پروژه‌ها است. شرکت، به هر طرحی به‌عنوان یک پروژه اقتصادی نگاه می‌کند. در حالی‌که انجام تحقیق برای بیشتر پژوشگاه‌ها انگیزه اصلی است، شرکت‌ها بیشتر به دنبال رسیدن به درآمد هستند. 

فعالیت پارک در حوزه نشر الکترونیک
وی ادامه داد: البته رویکرد شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از تحقیقات پایه نیست، بلکه این حمایت باید با اعتبارات دولتی صورت گیرد اما در مجموع پارک‌های علم و فناوی و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تحقیقات کاربردی در مقایسه با مراکز دولتی عملکرد بهتری دارند.

رئیس پارک علم و فناوری پردیس در پایان درباره انتشار دستاورد‌های کاربردی پارک علم و فناوری پردیس در قالب کتاب گفت:‌ در حال حاضر محصولات پارک در قالب لوح فشرده و نشر الکترونیک به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها