همچنین مسئول اندونزیایی کمیته پیگیری مهمان ویژه «گوئناوان محمد» برنامههای خود را برای غرفه آرایی و مدیریت نمایشگاه 2015 ارائه کرد که بسیار کلی بود.
یورگن بوس مدیر نمایشگاه فرانکفورت در معرفی اندونزی گفت: شخصاً بهتازگی با این کشور آشنا شدم و فهمیدم اندونزی فقط منطقه«بالی» و جاکارتا نیست. اندونزی کشوری ثروتمند بوده و دارای چالشهای سیاسی –فرهنگی زیادی بوده است. شاید در کتابفروشیها برای فهمیدن درباره اندونزی فقط به شما کتاب سفر به اندونزی معرفی شود، اما این کشور دارای پتانسیل فرهنگی بالا به دلیل تنوع فرهنگی-زبانی است و همچنین این کشور اخیرا با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نشان داد یکی از بزرگترین دموکراسیهای جهان است.
یورگن بوس درباره چالش ترجمه در اندونزی نیز صحبت کرد و اینکه باید در حد استاندارد کتابها برای نمایشگاه ترجمهشده و در غرفه 2015 نمایش داده شود اما مسئولان اندونزیایی درباره کلیات صحبت کرده و گفتند حدود 30 درصد کتابهایی که قرار است برای 2015 آورده شود داستانی بوده و 40 درصد نیز مربوط به کودک است و سایر موضوعات مانند مذهب و ... نیز در این لیست وجود دارد.
«حسنی» مدیر ناشران اندونزیایی همچنین از وجود مشکلات با ناشران خصوصی و بحث کپیرایت سخن به میان آورد و تأکید کرد برای آوردن کتابهای مناسب برای نمایشگاه بحثوجدل بسیاری با ناشران کردهایم.
نظر شما