دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۰
با کتاب «پتینه‌کاری» راه و روش قدمت دادن به وسایل خود را بیاموزید

کتاب «پتینه‌کاری» تکنیک‌های تزئین را به خواننده آموزش می دهد. با یادگیری این تکنیک ها می توانید کهنه‌کاری یا قدمت دادن به وسایل را بیاموزید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) تزئین و کهنه‌کردن وسایل امروزی، امتیازات زیادی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها آراسته شدن خانه و محل کار با وسایلی زیباست. مگی فیلو، نویسنده کتاب «پتینه‌کاری» در ابتدای این کتاب در خصوص هدف خود از تألیف این اثر می‌گوید: در این کتاب سعی کرده‌ام تعدادی از تکنیک‌های تزئین را ارائه دهم که یادگیری آن برای مخاطبان می تواند مفید باشد. سعی شده تا هر پروژه دارای سبک متفاوتی باشد.

کهنه کاری یا قدمت دادن به وسایل، این امکان را به شما می‌دهد که وسایل پتینه‌کاری شده را به‌راحتی در کنار وسایل جدید و امروزی یا در کنار وسایل سنتی قرار دهید. برای انجام پروژه‌های این کتاب نیاز به مهارت طراحی یا نقاشی‌های خاصی نیست و به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. 

کتاب «پتینه کاری» تألیف مگی فیلو و ترجمه اکرم برآبادی است و در شش فصل «پوسته پوسته کردن لایه‌های رنگ»، «معرفی الگو و طرح»، «افزودن زنگار قدیمی»، «مطلا‌کاری تزئینی»، «پرداخت‌های زنگاری» و «پرداخت‌های کلاسیک» روش‌های کهنه کردن و قدمت دادن به وسایل را آموزش می‌دهد.

«تکنیک‌های مقدماتی» که در ابتدای کتاب در مورد آن توضیح داده شده‌ تمامی اطلاعات لازم برای آماده‌سازی و آسترکشی را در اختیار مخاطب قرار می دهد. این اطلاعات شامل تکنیک‌های مختلفی است که برای ساخت عتیقه‌های جدید مورد استفاده قرار می‌گیرند. ابزار و وسایل مورد نیاز برای انجام طرح‌های ارائه شده در این کتاب همه به دقت توضیح داده شده‌است.

نویسنده در ابتدای هر فصل این کتاب توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته در آن بخش را ارائه داده است که در ادامه به بخشی آن‌ها می‌پردازیم:

«پوسته پوسته کردن لایه‌های رنگ» در این فصل چندین روش برای ایجاد سطحی کهنه و پوسته پوسته وجود دارد که به مبلمان رنگ شده، ظاهری قدیمی می‌دهد. این نوع مبلمان هم برای خانه‌های مدرن و هم سنتی مناسب هستند.

«معرفی الگو و طرح» در این فصل در معرفی الگو برای سطوح رنگ شده از تکنیک‌های ساده دکوپاژ، گرته برداری و طراحی بدون خطکش و نقاله استفاده می‌شود که برای انجام آن هیچ تجربه‌ای لازم نیست و تنها باید به دقت هر مرحله را گام به گام دنبال کنید.

«افزودن زنگار قدیمی» برای ایجاد زنگار قدیمی روی کار می‌توان از رنگ‌های روغنی، موم‌ها و جلاهای مختلف استفاده کرد که در این فصل نویسنده سعی کرده تکنیک‌هایی برای ایجاد ترک‌خوردگی ارائه دهد.

«مطلاکاری تزئینی» جذابیت سطوح مطلاکاری شده پایدار است و می‌تواند راه ساده‌ای برای روح دادن به سطوح کدر به شمار آید که شما می‌توانید از پرداخت فلزی روشن یا حتی ملایم‌تر برای کار خود استفاده کنید.

«پرداخت‌های زنگاری» در کهنه‌کاری؛ رنگ‌کاری پلاستیک شبیه فلز هوا خورده، گچ شبیه برنز قیمتی یا حتی کاغذ دیواری برجسته به‌تنهایی نتیجه‌ای رضایت‌بخش داردکه شما می‌توانید در این بخش با برخی از این ابزار آشنا شوید.


کتاب «پتینه کاری» با صفحه‌آرایی مرضیه بهنامی‌فر در 132 صفحه مصور رنگی و در قطع خشتی با شمارگان 2000 نسخه و قیمت 15900 تومان توسط انتشارات «هنرنو» منتشر و روانه بازار نشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها