فاطمه راکعی معتقد است قیصر امینپور در شعر و شخصیت انسجام و وحدت داشت و هیچ گسست و تفاوتی بین آنچه خودش بود و محتوای شعرش وجود نداشت. عواطف زلال انسانی شاخصه بارز شعر قیصر بود.
وی افزود: منتقدان شعر او را جزو بهترین آثار میدانستند. او از طریق شعرهایش توانست با مردم ارتباط برقرار کند. مردم نیز شعر او را میفهمیدند و با شعر او زندگی میکردند. گرچه شعر او در برخی موارد پیچیدگیهایی داشت، اما مردم شعرهای او را میخواندند و از این حیث آثار او را شاید بتوان با غزلهای حافظ مقایسه کرد که با وجود پیچیدگی مردم آنها را میخوانند.
این شاعر ادامه داد: قیصر به لحاظ انسانی و سلوک عرفانی اخلاق متعالی و فرهنگ انسانی خاص خودش را داشت. من نیز با او همکاری نزدیک داشتم و از او بسیار آموختم. او در باورهایش صادق بود. قیصر در بدترین شرایط جسمی هیچ گاه حاضر نشد اهدای کلیه را از سوی دوستدارانش بپذیرد و میخواست به همان شکل زندگی کند و به کسی سختی تحمیل نکند.
راکعی یادآور شد: او تا آخرین روزهای زندگیاش برای ادبیات کار میکرد. همه لحظات ما با قیصر سرشار از خاطرههایی اخلاقی و عرفانی بود.
فاطمه راکعی متولد زنجان و نماینده ششمین دوره مجلس شورای اسلامی بود. این شاعر فارغالتحصیل مقطع دکترای زبانشناسی است. از میان آثار وی می توان به «آوا و معنا در شعر نیما»، «منطق در زبانشناسی»، «درباره شعر»، «مادرانهها»، «آواز گل سنگ» و «سفر سوختن» اشاره کرد.
نظر شما