دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴
پیشنهاد پایه‌گذاری جایزه «اخلاق علمی» در مراسم بزرگداشت استاد معتمدنژاد

محمد رضا پناهی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم بزرگداشت دکتر معتمدنژاد گفت: با توجه به ویژگی‌های برجسته استاد معتمدنژاد پیشنهاد می‌کنم جایزه «اخلاق علمی» را در دانشگاه علامه طباطبایی پایه‌گذاری کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مراسم بزرگداشت دکتر کاظم معتمد نژاد، پدر علوم ارتباطات ایران که امروز دوشنبه (10آذر) برگزار شد، محمدرضا پناهی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در سخنانی گفت: اخلاق‌مداری یکی از ویژگی‌های برجسته استاد معتمدنژاد بود که با بنیان‌گذاری جایزه اخلاق علمی، همه‌ساله در مراسم سالگرد این استاد می توانیم جایزه‌ای به استادان اخلاق مدار و افراد حائز شرایط اهدا کنیم.

وی ادامه داد: معتمد نژاد همواره دغدغه توسعه علمی در علوم ارتباطات را داشت و در این مسیر از هیچ تلاش و کوششی برای پیشبرد این رشته هیچ دریغ نمی‌کرد.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به الگوپذیری از ویژگی‌های استاد معتمد نژاد اظهار کرد: همه ما از این استاد بزرگ به عنوان الگوی علمی، اندیشمند متواضع و آرمان‌گرا یاد می‌کنند که امیدوارم ادامه‌دهنده راه ارزشمند این استاد فقید باشیم.

وی با اشاره پیشنهاد پایه‌گذاری جایزه استاد معتمد نژاد افزود: با توجه به ویژگی‌های برجسته این استاد پیشنهاد می‌کنم جایزه «اخلاق علمی» را در دانشگاه علامه طباطبایی پایه‌گذاری کنیم و در مراسم سالگرد درگذشت این استاد جایزه را به استادان اخلاق مدار رشته علوم ارتباطات اهدا کنیم.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی  یکی از مشکلات امروز جامعه را در سطوح مختلف، بداخلاقی دانست و تاکید کرد: بداخلاقی علمی در جامعه امروز تبدیل به یکی از مشکلات بزرگ ما در جامعه شده است به همین دلیل بسیاری از ملاک‌هایی که برای اخلاق لازم است، رعایت نمی‌شود.

وی افزود: این موضوع باعث شده تعداد بسیاری از پایان‌نامه‌ها و مقالات علمی دچار آسیب‌هایی شوند که باید برای آنها در این زمینه فکر جدی کرد.

پناهی در پایان، با اشاره به عملی کردن اخلاق علمی در کشور عنوان کرد: همه آنهایی که در حوزه تولید علمی تلاش کرده‌اند همواره بر رعایت اخلاق علمی برای معتبر بودن تولیدات علمی تأکید می‌کنند، بنابراین باید امروز بر این موضوع مهم تأکید و اخلاق علمی  را در سطح دانشگاه‌ها عملی سازیم.

این نشست با حضور با حضور دکتر محمد مهدی فرقانی، هادی خانکی، دبیر انجمن مطالعات فرهنگی، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، مهدخت بروجردی، باقر ساروخانی، سید محمد مهدی زاده، هوشنگ عباس زاده، احمد میرعابدینی، محمد حسین پناهی رئیس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی یونس شکرخواه و فرزندان آن مرحوم دکتر رامین و رویا معتمدنژاد و برادرانش در دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها