پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۹
وحدت دو نهاد در نسبت علوم انسانی و علوم اسلامی از نگاه ابراهیم فیاض

ابراهیم فیاض در کتاب «سپیده باوران» در دو بخش «مقالات» و «گفت‌وگوها» موضوع نسبت علوم انسانی و علوم اسلامی و مساله تولید علم و علوم انسانی را نقد، بررسی و واکاوی کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (اینبا) کتاب «توليد علم و علوم انساني» نوشته دکتر ابراهیم فیاض، توسط انتشارات «سپیده باوران» منتشر شده است.

فیاض این کتاب را با توجه به ضرورت‌هاي بومي‌سازي و بومي‌نگري تولید علم در کشور نوشته است؛ موضوع مورد نیاز جامعه دانشگاهی که در حال‌حاضر به‌جای بومی‌سازی توسط فرهیختگان و دانش‌آموخته‌گان کشور، از طریق ترجمه و تدریس آثار غربیان ارائه می‌شود.

این کتاب دو بخش به نام‌های «مقالات» و «گفت‌وگوها» دارد که نگارنده در آن‌ها، موضوع تولید علم و علوم انسانی را نقد، بررسی و واکاوی کرده است.

«فرمولی برای علوم انسانی اسلامی»، «اقتصاد اسلامی پیشرفته»، «مردم‌شناسی دینی فلسفه»، «فقاهت و نوآوری»، «فلسفه تاریخ ایرانی و نوآوری»، «خلاقیت و سازمان»، «علم کلام و نوآوری»، «شرق و غرب معرفتی و نوآوری»، «علوم انسانی و سیاست‌گذاری کلان»، «دانش و قدرت»، «سازمان و دانش»، «انقلاب فرهنگی و دانشگاه اسلامی» و «وحدت حوزه و دانشگاه : زمینه‌های معرفتی»، عنوان مقاله‌های این اثر هستند که در بخش اول کتاب به آن‌ها اشاره شده است.

بخش‌ دوم کتاب، مصاحبه‌ها و گفت‌وگوهای صورت گرفته با ابراهیم فیاض را در خود جای دارد. «اشرافیت معرفتی در مصاف با علم بومی»، «تولید ثروت ملی در گرو وحدت حوزه و دانشگاه»، «فاجعه علوم انسانی»، «وضعیت علوم انسانی در ایران»، «ایران بدون مردم شناسی به جایی نخواهد رسید»، «فلسفه متاخر ایرانی»، «ساز فرهنگ با نوای ایرانی»، «مظلومیت فرهنگ برآیند فقر معرفت دینی»، «مصرف گرایی از کالا تا اندیشه»، «غرب دیگر شاخص نیست!!» و «حرکت ایران به سوی سرمایه داری»، عناوین مطالب این بخش هستند.

کتاب 220 صفحه ای «توليد علم و علوم انساني» تألیف ابراهیم فیاض، با شمارگان 2200 نسخه به بهای 40000 ریال، محصول  انتشارات «سپیده باوران» است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها