دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۹
نیازهای فرهنگی در نمایشگاه یاد یار مهربان برآورده شده است/ 3 گام اساسی برای ارتقای سطح کمی و کیفی نمایشگاه

حجت‌الاسلام حمید محمدی، معاون سابق قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در غرفه «ایبنا» مستقر در دوازدهمین نمایشگاه یاد یار مهربان، به تشریح 3 گام اساسی و کاربردی به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی این رویداد فرهنگی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) حجت‌الاسلام حمید محمدی امروز (6 بهمن‌ماه) از دوازدهمین نمایشگاه یاد یار مهربان بازدید کرد و سپس در غرفه «ایبنا» به بحث و گفت وگو درباره راهکارهای ارتقای سطح کمی و کیفی این رویداد فرهنگی پرداخت.
 
وی اظهار کرد: خوشبختانه این دوره از نمایشگاه با وجود ازدحام جمعیتی، نظم بسیار خوبی دارد و هیچ‌گونه تنش و حرکت غیرعادی و فعالیتی که شایسته نمایشگاه نباشد، در آن مشاهده نمی‌شود.
 
معاون سابق قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که در مجموع، نمایشگاه امسال وضعیت مطلوبی دارد، عنوان کرد: غرفه‌آرایی، نوع چیدمان کتاب‌ها و دستیابی به کالاهای مورد نیاز فرهنگی، در این دوره از نمایشگاه یاد یار مهربان، منحصر به فرد است.
 
حجت‌الاسلام محمدی ضمن ابراز خرسندی از این موضوع که خوشبختانه نمایشگاه امسال، به انواع نیازها پاسخ داده است، افزود: این نمایشگاه به هر آن‌چه مدارس ـ کتاب‌های کمک درسی و لواز‌التحریرـ  و حوزه‌های علمیه نیاز دارند، پاسخ داده است.
 
وی با بیان این‌که همدلی وهماهنگی که امسال میان مثلث برگزارکنندگان نمایشگاه یاد یار مهربان (شهرداری تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش) مشاهده می‌‌شود، ستودنی است، گفت: پایین بودن سرانه مطالعه به ویژه در میان دانش‌آموزان یکی از مشکلات جدی در عرصه نشر محسوب می‌شود؛ تصور می‌کنم نمایشگاه یاد یار مهربان می‌تواند بستر خوبی برای پُر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان فراهم کند.
 
ضرورت توجه نمایشگاه یاد یار مهربان به استفاده از فناوری‌های نوین
معاون سابق قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌‌که نمایشگاه یاد یار مهربان به همه نیازهایی که نظام رسمی آموزش و پروش قادر به پاسخگویی نیست، پاسخ می‌دهد اظهار کرد: معتقدم نمایشگاه یاد یار مهربان به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی، باید 3 گام اساسی بردارد؛ نخست، با توجه به اقبالی که نسل جدید به فضای مجازی دارد، متولیان برپایی این نمایشگاه باید در راستای توسعه فرهنگ کتابخوانی در قالب استفاده از فناوری‌های نوین گام بردارند. توجه به مطالعه دیجیتالی و بهره‌مندی از چنین ظرفیت‌هایی، می‌تواند تعریفی نو برای نمایشگاه یاد یار مهربان به وجود آورد.
 
تشکیل ستاد دائمی برای نمایشگاه
وی ادامه داد: همچنین پیشنهاد می‌کنم نمایشگاه یاد یار مهربان یک ستاد دائمی داشته باشد تا مجموعه نیازهای دانش‌آموزان و حوزویان را در طول سال رصد کند و با حمایت‌های مناسبی که انجام می‌دهد، شاهد برگزاری نمایشگاهی درخور و شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.
 
برگزاری نمایشگاه در سطح ملی و بین‌المللی
حجت‌الاسلام محمدی در پایان سخنانش گفت: این نمایشگاه باید در سطح ملی و سپس در سطح بین‌المللی نیز توسعه یابد؛ به این معنا که باید در سطح ملی، شرایط برای برگزاری این نمایشگاه در گستره محدودتر در سایر شهرها نیز فراهم شود. همچنین این نمایشگاه در سطح بین‌المللی می‌تواند آثار فاخری که در جمهوری اسلامی ایران منتشر می‌شوند، در کشورهایی مانند افغانستان، عراق و تاجیکستان عرضه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط