علاقهمندان در ابتدای مطالعه این مجله و در بخش نقد ادبی، مقاله «فرم چیست؟» به قلم دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی را از نظر می گذرانند.
«زبان و نظریه ارتباط» عنوان مقاله دیگری است که در بخش « زبانشناسی» از سوی دکتر محمدرضا باطنی در این شماره منتشر شده است.
ژاله آموزگار، استاد زبانهای باستانی دانشگاه تهران در مقالهای با عنوان « اشاره به نیروهای فراسویی در استوانه کورش و سنگنوشتههای هخامنشی» به برسی این موضوع در ایران باستان پر داخته است که خواندگان میتوانند این مقاله را در بخش تاریخ این مجله مطالعه کنند.
«درباره خاطرات سایه»، «دیوان عطار»، « در عالم رفاقت» و «خون و تعلق» از جمله کتابهای معرفی و نقد شده در جدیدترین شماره «بخارا» است.
در بخش تاریخ نشر در ایران، خوانندگان میتوانند بیست و هشتمین بخش از تاریخ نشر ایران را به قلم دکتر عبدالحسین آذرنگ مطالعه کنند و در ادامه نیز یادداشتهای فیسبوکی دکتر نصرالله پورجوادی را از نظر بگذرانند.
در ادامه این بخش نامههای محمدعلی جمالزاده به علی دهباشی در کنار مطالبی از همایون کاتوزیان و گزارش شب محمدعلی جمالزاده به چاپ رسیده است.
«اوراق پریشان»، «آویزه»، «یاد یار مهربان» و نوشتارهایی از دکتر ایرج پارسینژاد، دکتر نیر طهوری، حورا یاوری، حامد فولادوند و محمدمنصور هاشمی درباره کتاب «پنج اقلیم حضور» اثر دکتر داریوش شایگان از دیگر بخشهای شماره جدید «بخارا» است.
یکصد و سومین شماره «بخارا» با سردبیری علی دهباشی منتشر شده است.
علاقهمندان میتوانند این مجله فرهنگی و هنری را به قیمت پانزده هزار تومان از کتابفروشیها و روزنامهفروشیهای معتبر تهیه کنند.
نظر شما