نجفقلی حبیبی، پژوهشگر فلسفه اسلامی درباره انتصاب مدیرعامل جدید مؤسسه خانه کتاب، گفت: با توانمندیهایی که از مجید غلامیجلیسه سراغ دارم، بهخوبی میتواند در این حوزه فعالیت کند و تحول بزرگی در عرصه کتاب به وجود آورد.
وی ادامه داد: تغییر مدیریت مؤسسه خانه کتاب، فرصت خوبی برای بهرهمندی از دیدگاهها و نظرات این کتابشناس حرفهای برای ارتقای جایگاه کتاب در کشور و تعامل بیشتر با پدیدآورندگان، محققان و ناشران محسوب میشود.
دبیر سابق جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه جلیسه این توانمندی را دارد که در حوزه کتابخوانی و تصحیح خطاهای موجود در این عرصه تحول بزرگی ایجاد کند، گفت: پیشنهاد میکنم مؤسسه خانه کتاب در دوره جدید مدیریت خود، جلو پیشروی کتابسازیها را بگیرد؛ متأسفانه تعدادی از سودجویان، حاصل دسترنج بسیاری از پدیدآورندگان را کپی و بهنام خود منتشر میکنند. یا اینکه بسیاری مطالب پیشپا افتادهای را که علم و دانش جدید را ارائه نمیکنند و در آنها نوآوری دیده نمیشود، با استناد به چند آیه و حدیث در قالب کتاب منتشر میکنند.
وی در ادامه سخنانش، گفت: اینگونه کتابها باوجود اینکه هزینه بسیار زیادی از سرمایه کشور را میبلعند، بسیار ضعیف هستند. بنابراین، شخصیتهای بزرگ حوزه کتابهای مذهبی باید با تجربه و علمی که دارند با کمک مؤسسه خانه کتاب به حل اینگونه معضلات بپردازند.
رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: همچنین پیشنهاد میکنم مؤسسات فرهنگی مختلف به منظور حمایت از کتابهای عمومی، داستان و رمان گام بردارند تا آثاری فاخر با محتوای ارزشمند تولید شوند. خوشبختانه مؤسسه خانه کتاب با راهاندازی خانه نقد و برگزاری جلسات نقد، توانسته در این عرصه پیشروی کند. شایسته است این مؤسسه بیش از پیش در این عرصه سرمایهگذاری و نتایج آنها را از رسانههای دیداری ـ شنیداری منعکس کند.
حبیبی افزود: همچنین شایسته است مؤسسه خانه کتاب در تعامل با صدا و سیما، مؤلفان برجسته و کتابهای خوب را در قالب برنامههای متنوع تلویزیونی به عموم مردم معرفی کند تا گشایشی در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی رُخ دهد.
نظر شما