یکصد و چهارمین شماره مجله فرهنگی و هنری «بخارا» با انتشار یادنامه عباس زریابخویی منتشر شد.
در بخش زبانشناسی این شماره از «بخارا» مقالهای با عنوان «زبان و نظریه ارتباط» به قلم دکتر محمدرضا باطنی به چاپ رسیده است. در بخش پژوهش «ترانهای از میرزا شفیع واضح» از سوی سیاوش درودیان منتشر شده است.
خوانندگان در ادامه مطالعه این شماره از «بخارا» میتوانند مطلب «آزادی و نویسنده» اثر نادین گوردیمر را با ترجمه مینو مشیری از نظر بگذرانند.
«یادنامه عباس زریابخویی» پرونده ویژه مجله بخارا در این شماره است. در این بخش «زریاب در آینه نامههایش» به قلم محمدعلی موحد، «حضور دکتر زریابخویی در دائرهالمعارف بزرگ اسلامی» از سوی صادق سجادی به چاپ رسیده است.علاقهمدان میتوانند در ادامه مطالعه این بخش یادداشتی با عنوان «دریغا زریاب، و دریغا فرهنگ ایرانی!» از دکتر محمدرضا شفیعیکدکنی را از نظر بگذرانند. در ادامه یادنامه عباس زریابخویی میتوان یادداشتهایی از مرحوم ایرج افشار، احمد تفضبی، عبدالحسین زرینکوب، احمد مهدوی دامغانی و محمدابراهیم باستانیپاریزی را مطالعه کرد.
«ایرانشناسی» دیگر بخش این شماره مجله «بخارا» است که در آن مقالهای با ترجمه فرید جواهرکلام با عنوان «لباس و پوشش سر، دو دوره اشکانیان» از وستا سرخوشکرتیس به چاپ رسیده است.
در بخش تاریخ نشر، تاریخچه اتنشارات اقبال به قلم عبدالحسین آذرنگ به چاپ رسیده است. در ادامه این مجله میتوان یادداشتهای یک کتابدار به روایت یزدان منصوریان را مطالعه کرد.
اوراق پریشان و پنج مقوله دیگر بخشهای این شماره از مجله «بخارا» است که علاقهمندان میتوانند مطالبی از محمدرضا ضیا و ناصرالدین پروین را از نظر بگذرانند.
«یاد یار مهریان» و « «بوی جوی مولیان» در کنار بخش مربوط به «خاطرات» دیگر بخشهای مجله بخارا است که پیشروی مخاطبان قرار گرفته است.
گزارش «شب آرتور کریستین سن» با گفتاری از دکتر ژاله آموزگار، کلاوس پدرسن، کارلو چرتی، مهرداد ملکزاده، صادق سجادی و سیما سلطانی نیز دیگر بخش شماره جدید مجله فرهنگی و هنری «بخارا» است.
«از چشمه خورشید» و « درباره لغتنامه بزرگ اسلامی» و « بحث و نظر» با مطالبی از علی صلحجو، ابوالفضل خطیبی و ناصرالدین پروین پیشروی مخاطبان این مجله قرار گرفته است.
مجله فرهنگی و هنری «بخارا» با سردبیری علی دهباشی، یکصد و چهارمین شماره خود را تجربه کرده و به قیمت 15 هزار تومان به فروش میرسد.
نظر شما