جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
سامانه «کتاب الکترونیک ایران» رونمایی شد/ جنتی: هیچ‌گاه از کتاب فیزیکی مستغنی نخواهیم بود

مراسم رونمایی از سامانه جامع کتاب الکترونیک ایران صبح امروز با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت ارشاد و مرتضی واعظ‌جوادی فرزند آیت‌الله جوادی‌آملی در نمایشگاه کتاب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آیین رونمایی از سامانه «کتاب الکترونیک ایران» امروز (25 اردیبهشت‌ماه) در سرای اهل قلم بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی، رئیس نمایشگاه برگزار شد.
 
علی جنتی در این مراسم با بیان این‌که فضای مجازی به سرعت گسترش و توسعه پیدا می‌کند، اظهار کرد: در فضای مجازی شاهد در طول‌ یک دهه گذشته شاهد تحولات شگرف و بسیار سریع و برق‌آسایی هستیم؛علوم و دانش‌های بشری عموماً در این فضا جای می‌گیرند.
 
وی ادامه داد: ابزارهای هنری مانند فیلم‌های کوتاه و فیلم‌های سینمایی عموماً در فضای مجازی قابل مشاهده هستند. همچنین بسیاری از آثار مکتوب نیز در این فضا عرضه می‌شوند. البته با این وجود، کتاب فیزیکی همواره ارزش و جایگاه ویژه خود را حفظ کرده است.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که هیچ‌گاه مستغنی از کتاب فیزیکی نخواهیم بود، گفت: فضای مجازی فضای گسترده‌ای را برای معرفی اطلاعات‌مان به جهانیان فراهم کرده است؛ خاطرم است که زمانی برای ارسال کتاب به عربستان در مرز با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شدیم اما اکنون در فضای مجازی به راحتی می‌توان آثار را نشر داد. همه علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی می‌توانند بدون مرز از اطلاعات استفاده کنند.
 
جنتی در ادامه سخنانش، گفت: گرچه از آن طرف هم اطلاعاتی وارد کشور می‌شود و ما از این اطلاعات استفاده می کنیم. احیاناً اطلاعات نامناسب و مضری هم وجود دارد اما در برابر دریای اطلاعات مفیدی که دریافت می کنیم ناچیز است؛ این دریای دو سویه برای بشر قابل ارزش است.
 
وی عنوان کرد: اثر جوادی آملی بسیار کار ارزشمندی است البته مشابه این اثر را برخی دیگر از دوستان ارائه داده بودند اما با این شکل که در تمام سیستم‌های عامل پاسخگو باشد، برای نخستین بار مشاهد ه می‌شود. با اثر شایسته آیت‌الله جوادی آملی امکان دسترسی کاربران به ناشران مختلف فراهم شده است.
 
جنتی در پایان سخنانش، گفت: این اثر فضای نمایشگاه کتاب تهران را در فضای مجازی نه فقط یک بار در سال بلکه در 365 روز فراهم کرد است. این اثر دسترسی مخاطبان به کتاب‌ها را تسهیل کرده است؛ یکی از مشکلات عرصه نشر همین در دسترس نبودن آثار و گران بودن هزینه‌های پُست کتاب از بهای پشت جلد کتاب است. اما در فضای مجازی به راحتی و با بهای اندک می‌توان کتاب مورد نظر خود را تهیه کرد.
 
در ادامه این نشست، مرتضی واعظ جوادی آملی نیز درباره اثر فاخر آیت‌الله عبدالله جوادی آملی توضیحاتی ارائه کرد. همچنین در این مراسم مصطفی امرایی، مدیر مرکز نشر اسراء درباره امکانات این اثر بیاناتی ارائه داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها