سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴
مهم‌ترین نمایشنامه‌های قرن بیستم در جدیدترین مجموعه نشر میلکان

انتشارات میلکان ترجمه شماری از مهم‌ترین نمایشنامه‌های قرن بیستم به قلم نویسندگانی چون لوئیجی پیراندلو، ژان ژنه، فرناندو آرابال، تنسی ویلیامز، تام استوپارد، رابرت شنکن و آنی بیکر، را تا پایان مرداد 1394 روانه کتابفروشی‌ها می‌کند.

محمد رسول پرهیزکاری، مدیر انتشارات میلکان به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: مجموعه 13 جلدی نمایشنامه‌های نشر میلکان تا پایان این ماه (مرداد 1394) روانه کتابفروشی‌ها می‌شود. این مجموعه شامل ترجمه مهم‌ترین و اثرگذارترین نمایشنامه‌های قرن بیستم است.
 
وی افزود: «کلفت‌ها» و «نظارت عالیه» هر دو اثر ژان ژنه، نمایشنامه‌نویس اثرگذار فرانسوی، «انسان، حیوان و تقوا»، «موضوع جدی نیست» و «6 شخصیت در پیِ بازی‎نویس» هر سه اثر لوئیجی پیراندللو، نمایشنامه‌نویش شهیر ایتالیایی و «فرناندو آرابال، سه بازی» نوشته فرناندو آرابال، نمایشنامه‌نویس اسپانیایی نام 6 مجلد از این نمایشنامه‌هاست که همه با ترجمه ایرج انور، مترجم پرکار و پیشکسوت، روانه کتابفروشی‌ها می‌شود.
 
پرهیزکاری درباره دیگر نمایشنامه‌های این مجموعه گفت: نمایشنامه‌های «تراموایی به نام هوس» نوشته تنسی ویلیامز، نمایشنامه‌نویس آمریکایی، «فلیک» نوشته آنی بیکر، نمایشنامه‌نویس معاصر آمریکایی و برنده جایزه پولیتزر در سال 2014، «تمام راه» نوشته رابرت شنکن، نمایشنامه‌نویس معاصر آمریکایی و «ساحل آرمان‎شهر» نوشته تام استوپارد، نمایشنامه‌نویس مشهور بریتانیایی نیز از دیگر مجلدات این مجموعه است. این چهار نمایشنامه نیز با ترجمه آراز بارسقیان منتشر می‌شوند.
 
مدیر نشر میلکان همچنین اضافه کرد: «درخواست شغل» نوشته میشل ویناور، نمایشنامه‌نویس و نظریه‌پرداز فرانسوی با ترجمه سپیده شکری‎پوری، «اینجا همه می‎بخشند» نوشته نیل لبیوت، نمایشنامه‌نویس آمریکایی با ترجمه‎ پژند سلیمانی و «مطبخ اربابی» نوشته واصف اونگورن با ترجمه‎ پری اشتری، نیز دیگر مجلدات این مجموعه است.
 
پرهیزکاری گفت: رمان «دختر گمشده» نوشته‎ گیلین فلین با ترجمه‎ آرش خیروی نیز دیگر کتابی است که تا پایان این ماه روانه کتابفروشی‌ها خواهیم کرد. این رمان پرفروش‎ترین رمان سال 2013 و 2014 جهان بود. «دختر گمشده» در هر فصل از نگاه یکی از شخصیت‌های اصلی‌اش یعنی «نیک دان» و «ایمی دان»  روایت شده و خواننده را در تعلیقی مدام نگه می‎دارند تا این که حقایق فاش شود. این رمان نوآر، مثالی از زیرسبکی به نام «نوآر خانگی» در رمان‎های مدرن است. منتقدان این کتاب را به‎ دلیل روایت نامطمئن آن، تعلیق و پیچ‎های داستانی‎اش به‎شدت ستوده‎اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها