کتاب «شما که هستید؟» شامل پرسشهایی برانگیزاننده است که مخاطب را به فکر وامیدارد، ایجاد خودآگاهی میکند و به این پرسش یاری میرساند که بفهمد چه کسی است، در این دنیا چه میکند و ثانیههای زندگی را چگونه میگذراند.
در بخشی از سخن ناشر میخوانیم: «مهارتهای زندگی، مهارتهایی هستند که به منظور ارتقای سطح ارتباطات، افزایش قدرت تصمیمگیری، تعامل با دیگران، یادگیری، مدیریت و درک خویش مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از مهمترین این مهارتها، مهارت «خودآگاهی» است. خودآگاهی یا شناختی که فرد نسبت به خود بهدست میآورد، هم تداعیکننده تواناییهای اوست و هم یادآور تواناییهایی است که نیاز به کسب آنها دارد که در هر دو صورت، گام بزرگی در جهت شخصیتسازی انسان به شمار میرود. به این جهت که فرد با شناخت و یادآوری تواناییهای خود، از اعتماد به نفس بالاتری برخوردار میشود و همچنین میتواند مسیر زندگی خود را بر مبنای تواناییهایش جهتدهی کند، مثلا میداند که در کدام شغل بهتر عمل میکند یا در کدام رشته تحصیلی یا هنری موفقتر خواهد بود. همینطور، با آگاهی از ناتوانیهای خود، در جهت بهبود آنها میکوشد.
از این رو، کتاب حاضر شامل پرسشهایی برانگیزاننده است که شما را به فکر وامیدارند، ایجاد خودآگاهی مینمایند و کمک میکنند بفهمید که هستید، در این دنیا چه میکنید و ثانیههای زندگیتان را چگونه سپری میکنید؛ چقدر به مادیات یا معنویات اهمیت میدهید؛ اعتقادات سیاسی و اجتماعیتان چیست؛ چقدر از ذهن و جسم خود مراقبت میکنید؛ تا چه میزان در روابط دوستی یا خویشاوندی خود موفق هستید؛ چه استعدادهایی دارید و چقدر از پتانسیل خود را در زندگی بهکار میگیرید. این پرسشهای تأمل برانگیز، ذهن و در نتیجه زندگی شما را به حرکتی نو وامیدارند و باعث میشوند که تا دیر نشده به فکر ایجاد تغییر در نحوه زندگی خود بیفتید و سالهای باقیمانده عمرتان را به بهترین شکل و با تمام وجود زندگی کنید.»
ناشر این کتاب درباره ساختار جدید این اثر هم مینویسد: «متأسفانه ساخت فکری و تربیتی ما تاکنون به گونهای بوده است که انتظار داریم کتابی شامل پرسشهای زندگی و البته پاسخ و راهکاری برای آن پرسشها پیش رویمان قرار گیرد. اما همانطور که برخی از کلیشههای ذهنی ما باید دگرگون شوند تا بتوانیم در مسیر ترقی گام برداریم، در مورد خواندن این کتاب نیز باید ذهن خود را آماده پذیرش خواندن از نوعی دیگر کنیم و بدانیم که تمام پاسخها درون خودمان است و با فکر کردن به آنها میتوانیم به خودآگاهی برسیم. بهتر است، پس از اتمام کتاب و پاسخ به پرسشهای آن، هرازگاهی (مثلا سالی یکبار) نگاهی دوباره به آن بیندازید و ببینید چه تغییری در افکارتان ایجاد شده است.»
در بخشی از پیشگفتار این کتاب نیز درباره علت تالیف چنین اثری آمده است: «این کتاب در واقع با یک پرسش بسیار خوب شکل گرفت: چرا مردم بهندرت یک سؤال خوب میپرسند؟ این پرسش ما را به این سمت سوق داد که از خود بپرسیم: چه میشود اگر تمام سؤالاتی را که تا کنون میخواستیم بپرسیم اما به هر دلیلی از بیان آنها خودداری کردهایم، در یک کتاب گردآوری کنیم؟ سؤالاتی که همواره آنها را به تعویق انداختهایم، سؤالاتی که ما را به فکر وامیدارند یا گاهی مسخره به نظر میرسند. بحث و گفتوگو کردیم، عقاید خود را منعکس ساختیم، تأمل و بازخوانی کردیم و این تجربه ما را به کتابی رساند که اکنون منتشر شده است. 547 پرسش برانگیزاننده، چالش برانگیز و عبرتآموز.»
مخاطب میتواند این کتاب را مانند یک دفتر خاطرات روزانه، پر کند. میتواند از آن برای گذران وقت در قطار یا هواپیما در سفرهای طولانی یا بهعنوان ابزاری برای مرور خاطرات استفاده کند. از طریق این پرسشها میتواند بفهمد که آیا تمام پتانسیل خود را به کار برده است؟
مولفان در پیشگفتار این کتاب یادآور میشوند که اعتقاد ما بر این است که هر فردی یک داستان خوب برای گفتن دارد، تنها باید سؤالات درستی از او پرسیده شود. این کتاب را هر طور که دوست دارید استفاده کنید: آن را از آخر به اول بخوانید، سؤالات شخصی خود را به آن اضافه کنید یا... اما انتظار هیچ پاسخی را از سوی ما نداشته باشید؛ پاسخها درون شماست.
کتاب «شما که هستید؟» نوشته مایکل کروگرس و رومن شاپلر به ترجمه نگار نادور با شمارگان هزار نسخه در 152 صفحه به بهای 198 هزار ریال به همت انتشارات گرایش تازه روانه کتابفروشیها شده است.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به نشانی زیر مراجعه کنید:
نظر شما