نگارنده اثر برگزیده «ناهید» در جشنواره داستان انقلاب با بیان اینکه ساختار «نشان لبخند» برگرفته از تخیل است، گفت: مواد و مصالح آن از واقعیتهای انقلاب اسلامی در ماههای آغازین گرفته شده است. داستان این رمان در یکی از روزهای نوروز سال 1357 میگذرد؛ روزهایی که انقلاب اسلامی در حال اوجگیری و پیام امام خمینی (ره) در سراسر کشور فراگیر شده بود.
به گفته زمانی، دو دوست که غرق در رویاهای شیرین نوجوانی هستند و خیلی اتفاقی پایشان به تظاهرات کشیده میشود، سوژه اصلی کتاب است. نوجوانانی که تجربه سخت و سنگینی را پشت سر میگذارنند.
وی ادامه داد: این کتاب دیالوگمحور است و جوانان نسل امروز را در جریان شیوه زندگی و دل مشغولیهای نوجوانان سالهای انقلاب قرار میدهد. ضربآهنگ داستان کتاب تند است. اتفاقات پشت سر هم تکرار میشوند و مخاطب را به دنبال خودش میکشاند. با خواندن این داستان مخاطب با فضای واقعی جامعه در سال 1357 و سبک زندگی مردم آشنا میشود.
این داستاننویس برگزیده پنجمین همایش اندیشه و قلم ارتش به دلیل نوشتن «هیرو» با تاکید بر تلاش خود برای ترسیم باورپذیر شخصیتهای اصلی داستان گفت: «نشان لبخند» اثر تمجید شده جایزه قلم زرین است. نقاط ضعف و قوت شخصیتهای کتاب بسیار ملموس ترسیم شدهاند که میتواند باعت همذاتپنداری مخاطبان با داستان شود.
به گفته وی، تخیل بهکار رفته در داستان که زمینه را برای فعال شدن خیال مخاطب فراهم میکند و طراحی جلد بدیع و چشمنواز آن، کتاب «نشان لبخند» را نسبت به دیگر آثار متمایز نشان میدهد.
کتاب «نشان لبخند» را انتشارات اطلاعات با شمارگان هزار و 50 نسخه در قطع رقعی، جلد شومیز، 162 صفحه و به بهای 50هزار ریال روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما