شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
کتابی که می‌کوشد مرجعی برای ارتباط بین «دین و قدرت» برای مخاطبان ایرانی باشد

مولف کتاب «یهود و هزارتوی فراماسونری در مسیحیت» می‌کوشد تا در این اثر مرجعی برای ارتباط بین «دین و قدرت» برای مخاطبان ایرانی ارائه کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) کتاب «یهود و هزارتوی فراماسونری در مسیحیت» نوشته مانوئل گلیانارس و سمانه کچوئی به تازگی از سوی نشر سیمای پارسا منتشر شده است.

کتاب حاضر در 9 فصل سامان یافته که شامل عناوینی چون کنیسه شیطان، یهودی سازی مسیحیت و ویرانی تمدن، برائت از صهیونیسم، احیای سنت و یهود و کلیسا در گذر تاریخ است.

گلیانارس در مقدمه خود بر این کتاب نوشته است: «هدف من از انتشار این کتاب کوتاه، ارائه مرجعی در مورد ارتباط بین «دین و قدرت» برای مخاطبان ایرانی است. مطالب مورد تحقیق در این کتاب تأثیر صهیونیسم به‌عنوان یک ایدئولوژی بر کلیسای کاتولیک و فعالیت‌های سیاسی و تجاری یهودیان متمرکز شده است. این واقعیت،‌ که به‌ عنوان نقطه عطفی برای کلیسای کاتولیک در طول دوره شورای دوم واتیکان (دهه شصت زمانی که بنده نوجوانی بیش نبودم) به شمار می‌رود در اروپا و به طور کلی غرب هنوز به‌عنوان یک واقعیت ناشناخته باقی مانده است.

کمونیسم بین‌المللی به منظور تضعیف ساختار کلیسا در لایه‌های مختلف آن نفوذ کرده بود. همچنین «فراماسونری» نمونه دیگر از نفوذ در کلیساها بوده است. از طرفی،‌ یک گروه از اسقف‌ها و کاردینال‌ها در دهه شصت ماسون‌های پنهانی بودند. واقعیت ذکر شده و یک لیست کامل از آنها در کتاب من «نظم نوین جهانی» ارائه شده است. انتظار می‌رود که این کتاب نیز به فارسی ترجمه شود.

دکترین تبلیغ شده از آن زمان توسط کلیسا، باعث شده که بسیاری از کاتولیک‌ها به طور کامل سکولار و بی‌دین شوند. از آن زمان،‌ برخلاف سنت، همه پاپ‌ها از یهودیان به عنوان «برادران بزرگتر دینی» یاد می‌کنند پرواضح است که آنها تنها ابزارهای نظم نوین جهانی هستند که نخبگان قدرت اهریمنی به دنبال اعمال آن بر دنیا هستند.

بنده شخصاً فکر نمی‌کنم که در نهایت آنها مانند گذشته موفق شوند. برای روشن شدن موقعیت لیبرال‌ها و سنت‌گرایان بایستی تفرقه و دودستگی در کلیسا وجود داشته باشد من همیشه سنت‌گرایان را با کمی انتقاد حمایت خواهم کرد.

فصل مربوط به «کنیسه شیطان» به عهد جدید کاتولیک‌ها و نامه‌های پل مقدس،‌ کسی که متولد قشر طبقه بالای یهود بوده و آشنایی کامل با اعمال داخلی کشیش‌های یهودی داشته است،‌ می‌پردازد. شناخت تفاوت بین یهودیان علی‌الخصوص یهودیان سفاردی و اشکنازی در این فصل بسیار آشکار است. کاربرد این مربوط به آن دسته از متون نبوی است که بین یهودیان خونی و معنوی تفاوت قائل می‌شود.

هشتاد درصد یهودیان امروزی یهودیان اشکنازی هستند و این بدین معنی است که آنها پس از جنگ جهانی دوم به سرزمین موعود بازگشته‌اند،‌ سرزمینی که نه خود آنها و نه اجدادشان در آنجا بوده‌اند بلکه این سرزمین را از مالکان خونی و ساکنان 2000 هزار ساله آن یعنی فلسطینی‌ها به سرقت برده‌اند.

فصل دیگری از این کتاب وجود دارد که در آن یک سازمان یهودی نظرات خود را در مورد صهیونیسم ارائه کرده و چگونگی رهایی از این ایدئولوژی به منظور درمان روانشناسی یهودی و آوردن صلح به فلسطین می‌پردازد.»

به گفته مولف کتاب حاضر، بی‌تردید آشنایی با نفوذ و سیطره ده میلیون یهودی ساکن آمریکا بر کنگره و سنا که حدود پانصد هزار نفر از این یهودیان به‌عنوان نمایندگان آنها در انجمن‌ها و لابی‌های یهودیان شرکت می‌کنند، اهمیت فوق‌العادی دارد. شناخت لابی‌ها و انجمن‌های گسترده یهودی طرفدار اسرائیل در آمریکا و موقعیت‌های خاص آنان بسیار جالب و روشنگرانه است.

کتاب «یهود و هزارتوی فراماسونری در مسیحیت» نوشته مانوئل گلیانارس و سمانه کچوئی در 182 صفحه به بهای 14 هزار تومان به همت نشر سیمای پارسا منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها