سه‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۰
نشان دهخدا به 14 اثر برگزیده و شایسته تقدیر اعطا شد

مراسم نخستین دوره کتاب سال اعضای هیأت علمی دانشگاه­‌های سراسر کشور در حوزه علوم انسانی برگزار شد و به 14 اثر برگزیده و شایسته‌تقدیر نشان دهخدا تعلق گرفت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) مراسم نخستین دوره کتاب سال اعضای هیأت علمی دانشگاه­‌های سراسر کشور (نشان دهخدا) در حوزه علوم انسانی شامگاه سه‌شنبه 26 آبان 1394 با حضور علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رضا صالحی امیری، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران در سالن ابوریحان دانشگاه علوم اجتماعی تهران برگزار و از نویسندگان قدردانی شد.

هدف از برگزاری نخستین دوره کتاب سال اعضای هیأت علمی دانشگاه­‌های سراسر کشور (نشان دهخدا) در حوزه علوم انسانی برقراری پیوند میان پدیدآور و جامعه هدف، معرفی آثار برگزیده به جامعه علمی کشور، تحکیم و گسترش ارتباطات نظرورزانه با نخبگان و فرهیختگان، رشد و اعتلای فرهنگ تألیفی، نظریه‌پردازی و تولید علم، نگاه نقادانه به آثار و کتب مختلف علمی و فرهنگی و ترجمه آثار برجسته تألیفی به زبان‌های بیگانه است.

بیش از 600 عنوان کتاب در حوزه‌های تاریخ، جغرافیا و باستان‌شناسی؛ حقوق زبان و ادبیات؛ علوم اجتماعی و علوم ارتباطات؛ علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری؛ علوم تربیتی، روان‌شناسی، علوم رفتاری و تربیت بدنی؛ علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای؛ فقه، اصول، علوم قرآنی و حدیث؛ فلسفه، کلام، اخلاق، ادیان و عرفان؛ فن‌آوری اطلاعات، اطلاع‌رسانی و کتابداری؛  مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)؛ مطالعات هنر و زیباشناسی و بخش ویژه با عنوان فرهنگ کار و کارآفرینی، سلامت ـ بیمه و اقتصاد مقاومتی به دبیرخانه این دوره ارسال و پس از گزینش‌ها و ارزیابی‌های اولیه و کسب نظر کارشناسان از این میان 150 عنوان به مرحله دوم راه یافتند.

در مرحله دوم ارزیابی‌های دیگری توسط کارشناسان صورت گرفت که طبق نتایج آن ارزیابی‌ها، برخی کتاب‌ها شایسته تشویق و برخی دیگر به عنوان کتاب برگزیده (با ارزیابی سوم) انتخاب شدند.

انتشارات علمی و فرهنگی به نفرات اول و دوم برگزیده هر گروه به ترتیب دو و یک سکه به همراه لوح و تندیس دهخدا اهداء کرد. این انتشارات با مشارکت وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ارشاد و فرهنگی اسلامی و سازمان تأمین اجتماعی «نخستین دوره کتاب سال اعضای هیأت علمی دانشگاه‌­های سراسر کشور» را برگزار کرد.

بر اساس نظر داوران آثار برگزیده و شایسته تقدیر به شرح زیر اعلام شدند:

اثر برگزیده بخش جغرافیا: کتاب «اقلیم شناسی مناطق خشک» نوشته دکتر هوشنگ قائمی، آذر زرین و فرامرز خوش اخلاق

اثر برگزیده در بخش الهیات: کتاب «مُرجئه (پیدایش و اندیشه‌ها)» نوشته دکتر شهاب الدین وحیدی مهرجردی

اثر برگزیده بخش زبان و ادبیات: کتاب «کلک خیال انگیز» نوشته دکتر ابوالفضل حری

اثر برگزیده بخش تاریخ: کتاب« نقد و بررسی منابع تاریخی فتوح در سه قرن اول هجری» نوشته دکتر حسین عزیزی

اثر برگزیده بخش فلسفه: کتاب« زایش و مرگ تراژدی» نوشته حمیدرضا محبوبی آرانی

اثر برگزیده حوزه کارآفرینی: کتاب «کارآفرینی بین المللی» نوشته مهران رضوانی و سید مهدی موسوی راد

اثر شایسته تقدیر در بخش تاریخ: کتاب «تاریخ نگاری محلی ایران در دوره اسلامی» نوشته دکتر قنوات

اثر شایسته تقدیر در حوزه روانشناسی: کتاب«روانشناسی محیط »نوشته دکتر حسن شمس اسفندآباد

اثرشایسته تقدیر درحوزه باستان شناسی: کتاب «سکه‌های ایران در دوره اسلامی» نوشته حسن رضایی باغ بیدی

اثر شایسته تقدیر در حوزه زبان و ادبیات: کتاب «تعیین همبستگی‌های نحوی و آوایی در ساخت ارتقایی و مبتداسازی در زبان فارسی» نوشته مشترک علی درزی و وحید صادقی

اثر شایسته تقدیر در بخش علوم سیاسی: کتاب «چیستی تحول و چشم انداز دولت» نوشته احمد گل محمدی

اثر شایسته تقدیر در بخش علوم اقتصادی: کتاب «اقتصاد نظریه بازی‌ها و کاربردهای آن» نوشته دکتر قهرمان عبدلی

اثر شایسته تقدیر در بخش علوم اجتماعی: کتاب «جوانان و بیگانگان تحصیلی و دانشگاهی» نوشته محمد سعید ذکایی و محمد جواد اسماعیلی

اثر شایسته تقدیر در حوزه علوم اجتماعی: کتاب «آمار پیشرفته همراه با SPSS »نوشته هوشنگ نایبی

این برنامه با حضور 9 سخنران ادامه یافت که گزارش آن به‌زودی منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها