این کتاب مجموعهای است از نابترین تجربههای بهظاهر بدیهی و پیشپا افتاده که کمتر کسی به آنها فکر میکند، اما پیمان هوشمندزاده با ارائه مجموعهای از قصهها، روایات و داستانهایی که با عکس در این کتاب همراه شده، به زیبایی جنبههای دیگری از این موضوعات را پیش چشم ما نمایان میکند.
هوشمندزاده درباره «لذتی که حرفش بود» گفت: تألیف این کتاب را از سال 1389 آغاز کردم و تا سال 1392 نیز مطالبی به آن اضافه میکردم. در این کتاب سعی کردم که در مورد برخی واژهها و اتفاقات عادی زندگی مانند «فراموشی» که کمتر به آنها فکر میکنیم، خاطرات، قصهها و روایتهایی را ارائه کنم و از این طریق مواجهه جدیدی از این موضوعات را به خوانندگان ارائه کنم.
این نویسنده و عکاس افزود: این کتاب شامل 6 تک نگاره است که به یکدیگر مرتبط نیستند، اما وجه مشترک همه آنها استفاده از داستانها و روایتها بر محور «عکس» است. به عبارتی دیگر تمام این قصهها بر محور عکسها و خاطراتی که از گرفتن این عکسها دارم، ارائه شده است که خوشبختانه با استقبال خوب عموم مردم رو به رو شد.
بهرنگ کیائیان، مسئول دفتر انتشارات «چشمه» نیز درباره استقبال از این کتاب گفت: چاپ اول این کتاب که با تیراژ هزار جلدی وارد بازار کتاب شده بود، تنها دو هفته پس از انتشار به اتمام رسید و چاپ دوم این کتاب نیز با تیراژ هزار و 500 نسخه امروز در کتابفروشیها عرضه میشود.
پیمان هوشمندزاده عکاس و نویسنده ایرانی است. این دانشآموخته رشته عکاسی که پیشتر برنده جوایز گوناگونی در زمینهی عکاسی همچون برنده نهمین دو سالانه عکس ایران بوده، پیش از این نیز کتابهای دیگری مثل «شاخ»، «هاکردن»، «وقت گل نی»، «نقطه» را نوشته است.
نظر شما