کتاب شامل 9 فصل است که عناوین آن به ترتیب عبارتاند: «بداهه سازی در هنرهای تجسمی»، «تکچاپ و اسکراچ برد با رنگ و روغن نقاشی»، «سند بلاست (بمباران سیلسی)»، «کاربردهای متفاوت پاستل روغنی در تصویرسازی و نقاشی»، «منوپرینت»، «فتومونتاژ»، «بافت»، «کلاژ» و «تصویرسازی برای طراحی گرافیک».
تکنیکهای اجرایی در این کتاب به همراه ارائه تعداد قابلتوجهی از آثار استادان، دانشجویان و هنرمندان ایرانی و خارجی، باعث شده تا محتوای کتاب برای تمامی هنرمندان و دانشجویان رشتههای مختلف هنرهای تجسمی، معماری و طراحی صنعتی، مفید باشد.
نویسنده در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب نوشته است: «بیش از 25 سال تدریس تکنیکهای اجرایی و مباحث نظری هنر در کلاسهای تخصصی کارشناسی و کارشناسیارشد دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، تجربه ارزشمندی است که اکنون در قالب کتاب در دسترس همگان است... اجرای دقیق و هوشمندانه آثار در هنرهای تجسمی، نقش مهمی را در ارائه آثار ماندگار و مؤثر ایفا میکند. از این رو تدوین کتابی که تجارب تکنیکی و اجرایی را به نسلهای بعد انتقال دهد، دلیل نگارش و انتشار این کتاب بود.»
سیدمحمد فدوی، نویسنده کتاب، مدرک دکتری پژوهش هنر از دانشگاه تهران دارد و هماکنون عضو هیات علمی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. در سوابق کاری فدوی مدیرعاملی بنیاد آفرینشهای هنری نیاوران و همچنین ریاست موسسه توسعه هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به چشم میخورد.
از دیگر کتابهای منتشر شده فدوی میتوان به «تصویرسازی در عصر صفوی و قاجار»، «اتروسک تمدن شگفتانگیز» و ترجمه کتاب «کتیبههای فاطمیان بر ابنیههایی در مصر» نوشته حسین فرجالحسینی، اشاره کرد.
«فنون تصویرسازی» نوشته سید محمد فدوی با شمارگان دو هزار نسخه، 109 صفحه و بهای 25 هزار تومان از سوی انتشارات فرهنگسرای میردشتی روانه کتابفروشیها شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کتاب به نشانی زیر مراجعه کنید:
نظر شما