وی افزود: کتابهای نامزد شده در این بخش، همه شایسته و خوب بودند. شاید انتخاب کار من، به این دلیل است که در میان کتابهای منتشر شده در سال گذشته، کمتر به موضوع رمان کودک، به خصوص رمان فانتزی پرداختهشده است. کودکان معمولاً حوصله خواندن کار بلند را ندارند، آنهم در دنیای فعلی که درگیر سرگرمیهای مربوط به تکنولوژی هستند. در نوشتن این کار سعی کردم، داستان کشش زیادی داشته باشد، خستهکننده نشود و در عین حال، فانتزی باشد. داستان در چندین فصل گفته شده است، طوری که برای این گروه سنی جذاب باشد و نیمهکاره رهایش نکنند.
این نویسنده کودک و نوجوان گفت: البته پیشازاین در سال 87 نیز کتاب دیگر بنده با عنوان «365 قصه برای شبهای سال» از انتشارات قدیانی اثر برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی شد. این کتاب در ابتدا به صورت 12 کتاب مجزا به نام 30 قصه، 30 شب چاپ شد. بعد که 12 جلد آن به پایان رسید، به صورت یک کتاب با عنوان 365 قصه برای شبهای سال منتشر شد. تألیف کتاب حدود 4 سال طول کشید و توانست غیر از کتاب برگزیده سال، جوایز زیادی مانند کتاب برگزیده جشنواره پروین اعتصامی، کتاب برگزیده فصل، تقدیر شده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را به خود اختصاص دهد.
شیخی یادآوری کرد: مسلماً جشنوارههای کتاب، بهخصوص جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی که از اعتبار زیادی برخوردار است، تأثیر زیادی در دیده شدن کتابها دارند. چقدر خوب است طوری برنامهریزی شود که کتابهای برگزیده در سطح وسیعتری به بچهها و والدین معرفی شود و از طرف مراکز مختلف در اختیار آنها قرار گیرد.
نظر شما