لیلا کردبچه، شاعر و پژوهشگر ادبیات معتقد است که برای جا انداختن فرهنگ کتاب و کتابخوانی لازم است عادت کنیم در تمام ایام سال به هم کتاب هدیه دهیم.
در اين طرح، كتابفروشيهایی كه شرايط لازم را دارا باشند، پس از ثبت نام در سایت موسسه خانه کتاب ميتوانند كتابهاي خود را که با شرايط تعيين شده در اين طرح مطابقت داشته باشند با 20 درصد تخفيف به خريداران بفروشند. موسسه خانه كتاب به نمايندگي از طرف معاونت امور فرهنگي مبلغ تخفيف را به كتابفروشان پرداخت خواهد كرد. به این دلیل با لیلا کردبچه، شاعر گفتوگو کردهایم و دیدگاههایش را درباره کتاب پیشنهادیاش برای نوروز جویا شدهایم.
لیلا کردبچه، شاعر سپیدسرای کشورمان در توضیح فواید طرح عیدانه کتاب اظهار کرد: طرح عیدانه کتاب، طرح بسیار خوبی است و امیدوارم که مردم از آن حمایت کنند. البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که عیدی معمولاً برای بچههاست و متأسفانه هنوز کتابخوانی بین این سن رایج نیست.
وی ادامه داد: به نظرم این طرح زمانی برای کودکان جذاب میشود که عیدی دادن کتاب در کنار عیدی نقدی یا اسباببازی باشد؛ یعنی کتاب را در کنار وجه نقد به کودکان عیدی دهیم.
نویسنده کتاب «ساختار نحوی زبان شعر امروز» با اشاره به کتابهای مدنظرش برای عیدی دادن گفت: بدونشک به کودکان کتاب شعر کودک هدیه خواهم داد و عنوان و نوع کتاب را با توجه به سن و سال کودکان انتخاب خواهم کرد. همچنین اگر بخواهم کتابی را به دوستان و آشنایانم عیدی دهم، گزینه اول من مجموعه شعر اخوان ثالث است.
وی در پایان اظهار کرد: سال خوبی را برای مردم ایران و تمام فارسی زبان جهان آرزو میکنم و امیدوارم که هدیه دادن کتاب تنها مختص به عید و عیدانه نباشد و عادت کنیم که بدون بهانه به یکدیگر کتاب هدیه دهیم.
لیلا کردبچه، شاعر و پژوهشگر ادبیات، در سال ۱۳۵۹ در تهران متولد شد. او دانشآموخته کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی و دانشجوی دوره دکتری در رشته «ادبیات معاصر» در دانشگاه اصفهان است. «صدایم را از پرندههای مرده پس بگیر»، «حرفی بزرگتر از دهان پنجره»، «کلاغمرگی»، «چرا که نبودی»، «متون نظم: مجموعه ادبیات»، «متون نثر: مجموعه ادبیات، بلاغت و ساختار نحوی زبان شعر امروز» عنوان برخی از کتابهای اوست.
نظر شما